ΤΟΠΙΚΑ

Βραδιά ελπίδας για τη «Φλόγα»

βραδιά-ελπίδας-για-τη-φλόγα-764043

Δεκάδες Βολιώτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα στήριξης στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο

Μεγάλη αγκαλιά, μηνύματα ελπίδας, συμπαράστασης και στήριξης στο έργο ζωής της «Φλόγας» ήταν το φιλανθρωπικό δείπνο, που παρατέθηκε προχθές στον κήπο του Domotel Xenia Βόλου. Παρουσία πολλών ευαισθητοποιημένων Βολιωτών πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση στην πόλη μετά την καραντίνα, με τους συνδαιτυμόνες να εκφράζουν ολόψυχα ευχές για την ευόδωση των στόχων του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο Μαγνησίας.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Οικοδεσπότες της φιλανθρωπικής βραδιάς ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος και η υπεύθυνη της «Φλόγας» Μαγνησίας Ντίνα Τριανταφύλλου, που αναφέρθηκαν στα 14 χρόνια της συγκεκριμένης διοργάνωσης, που είναι πλέον θεσμός για την πόλη.

Παράλληλα, η εκπρόσωπος της «Φλόγας» Μαγνησίας αναφέρθηκε στο έργο και τους στυλοβάτες της προσπάθειας, τους αφανείς ήρωες, τους εθελοντές που προσφέρουν με δύναμη ψυχής και περίσσευμα καρδιάς, χρόνο και αγάπη, για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος. «Εχουμε μια καλή υποστήριξη πέρα από τον κόσμο, από ομάδα εθελοντικής στήριξης και βοήθειας, η οποία δημιουργήθηκε από δύο δυνατές εθελόντριες. Φαρμακείο της πόλης στηρίζει το έργο μας επί πολλούς μήνες, είχαμε δυνατή βοήθεια και από τους σοροπτιμιστικούς ομίλους, για να κινηθεί το έργο και οι κοινές προσπάθειες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Με την ευχή «να είναι όλα τα παιδιά καλά, να τα καταφέρνουν στον δύσκολο αγώνα τους», καλωσόρισε τους παριστάμενους η κ. Τριανταφύλλου, υπενθυμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της εθελοντικής προσφοράς.

Παρούσα στην προχθεσινή φιλανθρωπική βραδιά η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ευχήθηκε «κανένα παιδί να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στο μέλλον», εκφράζοντας την ένθερμη συμπαράστασή της στο έργο της «Φλόγας». Παράλληλα υπογράμμισε ότι «με την παρουσία μας σε τέτοιες εκδηλώσεις δίνουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς, δίνουμε δύναμη στους ανθρώπους που βοηθούν αυτά τα παιδιά, στις οικογένειες αυτών των παιδιών και κυρίως στους γονείς που περνούν τον δικό τους Γολγοθά».

Η δυναμική παρουσία των Βολιωτών, εκπροσώπων φορέων, συλλόγων, και επιχειρήσεων, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι με συλλογική προσπάθεια αντιμετωπίζονται όλες οι δύσκολες καταστάσεις. Το κεντρικό μήνυμα της προχθεσινής φιλανθρωπικής βραδιάς, μεταφράστηκε σε έκφραση στήριξης στη «Φλόγα», ενθαρρύνοντας τον Σύλλογο να συνεχίσει το έργο του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου