ΤΟΠΙΚΑ

Διαρκής ο αγώνας της «Φλόγας»

διαρκής-ο-αγώνας-της-φλόγας-765665

Φιλανθρωπικό δείπνο απόψε για την ενίσχυση του Συλλόγου στον κήπο του Domotel Xenia Βόλου

Τιτάνιο αγώνα δίνει καθημερινά η «Φλόγα» προκειμένου να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα σε δεκάδες παιδικές ψυχές, απευθύνοντας κάλεσμα στην τοπική κοινωνία να συμμετάσχει στο φιλανθρωπικό δείπνο που διοργανώνεται σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου στις 20.30 στον κήπο του Domotel Xenia Βόλου.

Στόχος του φιλανθρωπικού δείπνου, που διοργανώνεται από το περιοδικό «Wish», είναι η οικονομική στήριξη των στόχων του Συλλόγου «Φλόγα» και η κάλυψη πάγιων υποχρεώσεων, αναγκαίων για τη συνέχιση ενός πολυεπίπεδου έργου ζωής.

Πυλώνας στη δημόσια υγεία η «Φλόγα», με την υπεύθυνη του Συλλόγου για τη Μαγνησία, Ντίνα Τριανταφύλλου, να επισημαίνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «οι ανάγκες είναι πάγιες και διαρκείς. Στόχος και επιθυμία μας είναι να είμαστε συνεπέστατοι στις υποχρεώσεις που ήδη έχουμε δημιουργήσει εδώ και χρόνια, με μισθοδοσίες, ανακαινίσεις κλπ. Τα καταφέρνουμε με τη στήριξη των συνανθρώπων μας και είμαστε ευγνώμονες για την ευαισθησία, με την οποία αγκαλιάζουν τη «Φλόγα»».

Τα έσοδα του αποψινού φιλανθρωπικού δείπνου θα καλύψουν τις ανάγκες του Συλλόγου, ενώ όπως αναφέρει η κ. Τριανταφύλλου, υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 30 ευρώ και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της «Φλόγας» στην οδό Χαρισιάδου 3, με τηλέφωνο 2421024628.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου