ΤΟΠΙΚΑ

Δίδυμες… εξετάσεις και χαμόγελα στην Αργαλαστή

δίδυμες-εξετάσεις-και-χαμόγελα-στην-776140

Στο κατώφλι των πανεπιστημιακών σπουδών οι Αργυρώ και Παρασκευή Ζήση από τη Μηλίνα

Με χαμόγελο και αισιόδοξη διάθεση συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις οι δίδυμες αδελφές Αργυρώ και Παρασκευή Ζήση από τη Μηλίνα, οι οποίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στους επιτυχόντες του Λυκείου Αργαλαστής με τις υψηλότερες βαθμολογίες.

Τα δύο νεαρά κορίτσια βρίσκονται στο κατώφλι των πανεπιστημιακών τους σπουδών, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στη θετική κατεύθυνση, τα οικονομικά και τις νέες τεχνολογίες. Η Αργυρώ συγκέντρωσε 17.675 μόρια στην κατεύθυνση της Οικονομίας – Πληροφορικής και η δίδυμη αδελφή της Παρασκευή 13.550 στη θετική κατεύθυνση.

Τα δύο κορίτσια που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, μοιράζονται κοινά όνειρα για πανεπιστημιακές σπουδές, με την προοπτική της σταδιοδρομίας στο εξωτερικό. Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Αργυρώ, όνειρό της είναι να σπουδάσει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και η δίδυμη αδελφή της Στατιστική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας.

«Όνειρό μας είναι να σπουδάσουμε, να τελειώσουμε παράλληλα τις σπουδές μας, να τελειώσουν όλα καλά, να εργαστούμε, να πάμε στο εξωτερικό και να κάνουμε περήφανη την οικογένειά μας» ανέφερε η Αργυρώ. Το αποτέλεσμα των πανελλαδικών είναι καρπός σκληρής προσπάθειας, με τα δύο κορίτσια να υπογραμμίζουν πως όταν υπάρχει θέληση, οι στόχοι γίνονται πραγματικότητα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου