ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παράδειγμα προς μίμηση το Skiathos Palace

παράδειγμα-προς-μίμηση-το-skiathos-palace-9577

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Σκιάθου προσφέρει φιλοξενία σε παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Περισσεύουν η ευαισθησία και το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης, με τους ιδιοκτήτες του εμβληματικού ξενοδοχείου Skiathos Palace να προσφέρουν τέσσερις μέρες χαράς, ξεκούρασης και διακοπών στα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου». Πολυμελής ομάδα 35 ατόμων, αποτελούμενη από παιδιά των δομών του Βόλου, της Ηπείρου και παιδαγωγούς, θα φιλοξενηθεί για τέσσερις μέρες στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Σκιάθου, αρχής γενομένης από αύριο, Σάββατο 4 Ιουνίου.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβε μια ακόμη φορά πολυτελές Skiathos Palace, το εμβληματικό ξενοδοχείο της Σκιάθου, που άνοιξε διάπλατα τις πύλες του προχθές, για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της φετινής σεζόν, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, διατηρώντας πάντα ψηλά τον πήχη των ποιοτικών υπηρεσιών.

Οι ιδιοκτήτες του Skiathos Palace απηύθυναν την πρόσκληση, που έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από την οικογένεια της Κιβωτού, με τον Αρης Δερβένη, «ψυχή» του Skiathos Palace, να δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα από την φιλοξενία των παιδιών που μας δίνει αισιοδοξία και κουράγιο για να προχωρήσουμε σε αυτή την δύσκολη σεζόν».

Πάντα σεμνός και φιλάνθρωπος, δεν παραλείπει να υπογραμμίσει την συγκινητική ανταπόκριση και συνεισφορά του καπετάνιου του «Πρωτέα» Γιώργου Αντωνίου που δέχτηκε να μεταφέρει ατελώς τα μέλη της Κιβωτού, καθώς και την άμεση ανταπόκριση Σκιαθιτών που προσφέρθηκαν να ξεναγήσουν τα παιδιά στις ομορφιές του νησιού.

«Πήραμε την πρωτοβουλία, τους προσκαλέσαμε, γιατί θεωρήσαμε ότι ήταν υποχρέωσή μας σε μια χρονιά που υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια, να φιλοξενήσουμε κάποιους ανθρώπους που θα ευχαριστηθούν και θα το χαρούν. Θελήσαμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά» είπε.

Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του σε μια δύσκολη χρονιά, με τον Αρη Δερβένη να υπογραμμίζει: «Το κέρδος για μας είναι η υπεραξία ότι έχουμε ανοίξει και περιμένουμε το καλύτερο. Είχαμε υποχρέωση απέναντι στους εργαζόμενους, απέναντι στο προσωπικό που μας έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, απέναντι στους τουρίστες που μας προτιμάνε, απέναντι στο όνομα του ξενοδοχείου. Δεν σκεφτήκαμε ούτε μια στιγμή να μην ανοίξουμε».

Στο μεταξύ, τα παιδιά της Κιβωτού μετρούν αντίστροφα με λαχτάρα και ετοιμάζουν βαλίτσες για την αυριανή εξόρμηση στην Σκιάθο, με την υπεύθυνη της δομής Εύα Καραβοσιάνη να μεταφέρει μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ την ευγνωμοσύνη του π. Αντωνίου, των παιδιών και του προσωπικού, προς τους αδελφούς Δερβένη, για την εξαιρετικά συγκινητική τους πρόσκληση φιλοξενίας, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου