ΤΟΠΙΚΑ

Δεκάδες Βολιώτες προσέφεραν το δώρο της ζωής

δεκάδες-βολιώτες-προσέφεραν-το-δώρο-τ-30856

Δεκάδες Βολιώτες ανταποκρίθηκαν στο χθεσινό κάλεσμα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

Μηνύματα ζωής και ελπίδας έστειλαν στην τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», μέσω της δραστηριότητας που πραγματοποίησαν χθες, συνεχίζοντας την κοινή προσπάθεια.

Την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε χθες ο Σύλλογος «Η Αλληλεγγύη», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής σε όλους.

Δεκάδες Βολιώτες ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για προσφορά αίματος, προκειμένου να καλυφθούν πάγιες και έκτακτες ανάγκες.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Ιγνάτιος Γελαγώτης, υπογράμμισε ότι «ήταν ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου. Συγκεντρώσαμε 20 φιάλες, που ενισχύουν την προσπάθειά μας, για την εξασφάλιση επάρκειας αίματος. Ο κόσμος ανταποκρίνεται, μας βοηθά και αυτό είναι το αίτημα και η βασική μας επιδίωξη, να συνεχιστεί η προσφορά αίματος και να προστεθούν νέοι εθελοντές αιμοδότες στον σύλλογο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος τόνισε ότι «θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, όπως συμβαίνει πάντα, άλλωστε. Προσφέροντας αίμα στον συνάνθρωπό μας, μπορούμε να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή όποιον έχει ανάγκη. Χρειαζόμαστε νέους εθελοντές αιμοδότες, που θα προσφέρουν συστηματικά αίμα, ενισχύοντας τις προσπάθειες του συλλόγου», είπε.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου