ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Δαγκωτό» Σκιάθο ψηφίζουν οι τουρίστες

δαγκωτό-σκιάθο-ψηφίζουν-οι-τουρίστ-38709

Στην πρώτη θέση παγκοσμίως κατατάσσουν τις παραλίες οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler

Μια ακόμη διεθνή διάκριση απέσπασε το νησί του Παπαδιαμάντη, με τις ακτές του νησιού να κατατάσσονται στην πρώτη θέση παγκοσμίως, από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler.

Το πασίγνωστο διαδικτυακό τουριστικό μέσο, που διαθέτει εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο, περιγράφει με ενθουσιώδη σχόλια το κοσμοπολίτικο νησί των Βορείων Σποράδων, τη Σκιάθο.

Το Condé Nast Traveler κάνει λόγο για το σύμπλεγμα των νησιών των Β. Σποράδων, που αποτελείται από 24 νησιά, τα οποία καλύπτονται από ελιές, πεύκα και αμυγδαλιές, διαθέτουν ατέλειωτες παραλίες και υπέροχη θέα σε κάθε γωνιά, με ιδιαίτερη αναφορά στο νησί του Παπαδιαμάντη το οποίο προσφέρεται για τους λάτρεις των κοσμοπολίτικων διακοπών αλλά και των ήσυχων αμμουδερών παραλιών, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα.

«Ένα από τα σημεία που αξίζει να αναζητήσει και να επισκεφτεί κανείς είναι η παραλία Κουκουναριές, γνωστή για το υπέροχο αισθητικό δάσος, που φτάνει κυριολεκτικά μέχρι την άκρη της θάλασσας ή την παραλία Κρασσά που προσελκύει νεαρούς τουρίστες που αγαπούν τα πάρτι, τα θαλάσσια σπορ ή όσους απολαμβάνουν τη νύχτα σε κοντινά μπαρ ή κλαμπ» επισημαίνεται στο διαδικτυακό αφιέρωμα στη Σκιάθο, στο οποίο επίσης υπογραμμίζεται πως πρόκειται για το νησί με τις ομορφότερες παραλίες στον κόσμο, αφήνοντας πίσω θρυλικούς τουριστικούς προορισμούς όπως τα νησιά Βερμούδες, οι Παρθένοι νήσοι, η Κορσική, Μαλδίβες, Χαβάη και άλλοι.

ΓΛ. ΥΔΡ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου