ΤΟΠΙΚΑ

Ουρές έξω από τις τράπεζες του Βόλου

ουρές-έξω-από-τις-τράπεζες-του-βόλου-142475

Πολλοί Βολιώτες περίμεναν υπομονετικά να λάβουν τις συντάξεις, φορώντας μάσκες και γάντια

Την υπομονή των συναλλασσόμενων δοκιμάζει ο κορονοϊός, με ουρές να σχηματίζονται έξω από τα Τραπεζικά καταστήματα του Βόλου, για να εισέλθουν με την σειρά οι συναλλασσόμενοι, ανά ένας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Βολιώτες κάθε ηλικίας και κυρίως συνταξιούχοι, εφοδιασμένοι με μάσκες και γάντια, περίμεναν χθες το πρωί με ιώβεια υπομονή, για αρκετή ώρα στην ουρά, μέχρις ότου εισέλθουν στο χώρο συναλλαγής.

Πλήθος κόσμου σε καθημερινή βάση περιμένουν στην ουρά, έξω από τις Τράπεζες, διότι απαγορεύεται ο συγχρωτισμός και η συγκέντρωση των συναλλασσόμενων στον εσωτερικό χώρο, στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων που έχουν ληφθεί από την πολιτεία για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες κρατούν αποστάσεις ασφαλείας περιμένοντας στην ουρά, με τα άτομα μεγάλης ηλικίας να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.

Κυρία μεγάλης ηλικίας ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι είναι πολύ δύσκολο για την ίδια αλλά και για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας να υφίστανται την συγκεκριμένη ταλαιπωρία, ενώ σημείωσε, ωστόσο, ότι «λόγω ειδικών συνθηκών δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά».

Οι ατέλειωτες ουρές διατηρούνται σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας των Τραπεζικών καταστημάτων, καθώς προσέρχονται διαρκώς συναλλασσόμενοι, περιμένοντας άλλοτε υπομονετικά και άλλοτε με έκδηλο εκνευρισμό, τη νέα κατάσταση που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

«Εχω έρθει στην Τράπεζα από τις 9 το πρωί, είναι σχεδόν 11 και ακόμη βρίσκομαι στην ουρά, έξω στο κρύο, περιμένοντας να εξυπηρετηθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά συναλλασσόμενος, σχολιάζοντας τις ώρες αναμονής και υπομονής που απαιτούνται λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ συνομίλησε με Βολιώτες που περίμεναν στην ουρά, καταγράφοντας την ανησυχία τους για την πανδημία και το ερώτημα που διατυπώνεται από όλους είναι, «πόσο θα διαρκέσουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί». Οπως σχολίασαν οι περισσότεροι, η ταλαιπωρία της αναμονής έξω από τις Τράπεζες είναι αναγκαία συνθήκη την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν τον εκνευρισμό τους, διερωτώμενοι «πόσο ακόμα θα δοκιμάζεται η υπομονή μας».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου