ΤΟΠΙΚΑ

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Το Master Chef άλλαξε τη ζωή μου»

σπυριδούλα-καραμπουτάκη-το-master-chef-άλλαξ-190770

Η Βολιώτισσα σεφ, που παραμένει σημείο αναφοράς και στο Master Chef 4, μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την εξέλιξή της

Απόλυτη σταρ του master chef αναδείχθηκε η Βολιώτισσα Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η οποία έφτασε πολύ κοντά στο μεγάλο έπαθλο και παραμένει πρόσωπο της επικαιρότητας, με το όνομά της να αποτελεί σημείο αναφοράς και στον τέταρτο κύκλο που άνοιξε πρόσφατα. Το όνομα της δυναμικής Σπυριδούλας ακούγεται τακτικά στο πλατό της εκπομπής, μέσα από τα σχόλια παικτών και κριτών, αποδεικνύοντας ότι άφησε ανεξίτηλη την μαγειρική της σφραγίδα.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εννέα μήνες μετά την λήξη του προηγούμενου κύκλου, που την έφερε πολύ κοντά στην μεγάλη πρωτιά, καταλαμβάνοντας τελικά την δεύτερη θέση, ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με την Σπυριδούλα, η οποία έχει κάνει μεγάλα βήματα στην καριέρα της, ενώ όπως υπογράμμισε, «το Master chef άλλαξε την ζωή της».

Εφτασε πολύ κοντά στο μεγάλο έπαθλο, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, δημιουργεί γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στην Κύπρο, συνεργάζεται με τον Πάνο Τόγια, ο οποίος συμμετείχε επίσης στο Master chef, ενώ όπως επισημαίνει, παρακολουθεί τον νέο κύκλο της τηλεοπτικής εκπομπής που την ανέδειξε ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον χώρο της γαστρονομίας.

Το εστιατόριο λειτουργεί ήδη τρεισήμισι μήνες στην Λευκωσία, με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ όπως υπογραμμίζει «η κατάσταση εξελίσσεται πάρα πολύ καλά για μένα προσωπικά». Το όνομά της έχει ταυτιστεί με το Master chef κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «έρχεται πάρα πολύς κόσμος και το λέει πολύ συχνά, αλλά είναι και άλλοι που απλά γνωρίζουν τη μαγειρική μας και μας γνωρίζουν μέσα από κει. Δεν ξέρουν όλοι το μάστερ σεφ» είπε.

Μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Κύπρο και τον Βόλο, επισκέπτεται τακτικά την γενέτειρά της για να δει αγαπημένα πρόσωπα, και δηλώνει ευτυχής, διότι της δόθηκε η ευκαιρία να εξελιχθεί, έχοντας ως εφόδια το ταλέντο, τις γνώσεις και την εργατικότητά της. «Αλλαξε πάρα πολύ η ζωή μου και εξελίχθηκα μαγειρικά. Η αναγνωρισιμότητα σε βοηθάει πάρα πολύ και στο οικονομικό και στο επαγγελματικό σκέλος. Ολα είναι διαφορετικά» σημείωσε.

Η απάντηση στο ερώτημα αν θα συμμετείχε ξανά στο Master chef είναι καταφατική, ενώ όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Αν γύριζα τον χρόνο αντίστροφα θα ξανασυμμετείχα, γιατί είχα πάρα πολύ καλό μέλλον. Μετά από αυτό είχα πάρα πολύ καλή εξέλιξη. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, αλλά εγώ θα το ξανάκανα».

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, παρακολουθεί το master chef 4, «οι συμμετέχοντες έχουν επίπεδο και γνώσεις», όπως τονίζει, για να προσθέσει ότι «είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό που βλέπω αλλά είναι ακόμη αρχή. Πρέπει να ξεκινήσουν να μαγειρεύουν για να τους γνωρίσουμε κι εμείς μαγειρικά. Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη ακόμη» είπε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου