ΤΟΠΙΚΑ

Επανεξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων η Σούλα Βακουφτσή

επανεξελέγη-πρόεδρος-του-συλλόγου-τρ-201614

Συνεχίζει τη θητεία της η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες

Στο τιμόνι του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας παραμένει για ένατη χρονιά η Σούλα Βακουφτσή, η οποία επανεξελέγη στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή και διατηρεί τη θέση της προέδρου, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των μελών.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερα τιμητική για την ίδια η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση των μελών στο πρόσωπό της, ενώ κατέστησε σαφές ότι θα συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούν τα μέλη. Αναλύοντας το διεκδικητικό πλαίσιο και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί, ανέφερε ότι ένα από τα πιο βασικά αιτήματα είναι η μείωση των τελών για τους τρίτεκνους σε όλους τους δήμους, η μείωση των εισιτηρίων στα αστικά λεωφορεία και στο σύνολο των πλοίων που εκτελούν δρομολόγια στη γραμμή Βόλος – Βόρειες Σποράδες. Παράλληλο αίτημα είναι η εξομοίωση με τους πολύτεκνους, και περισσότερες κοινωνικές παροχές για τα μέλη του συλλόγου.

Τα αποτελέσματα

Διεξήχθησαν οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας «Η Αργώ» για το νέο ΔΣ και τους αντιπροσώπους στα πανελλήνια θεσμικά όργανα. Η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος Σούλα Βακουφτσή, αντιπρόεδρος Μάγδα Μαυρουδάκη, γενικός γραμματέας Γεώργιος Γκάγκας, ταμίας Βάσω Γεωργακοπούλου, αναπληρωτής γραμματέας Κωνσταντίνα Γκαγιάννη, αναπληρωτής ταμίας Βούλα Αδρακτά, μέλη οι Ιωάννης Μπάλλας, Αγγελική Ντουμάνη, Θύμιος Θείος, Σοφία Βαιοπούλου υπεύθυνη Δήμου Ρήγα Φεραίου, Βασιλική Πυργάνη υπεύθυνη για τη Νέα Αγχίαλο, Ιωάννα Μητροπούλου υπεύθυνη για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, Λίτσα Γουλιέλμου υπεύθυνη του Δήμου Σκοπέλου, Πόπη Χαραλαμπίδου, υπεύθυνη του Δήμου Σκοπέλου.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι Νίκος Γαργαλέτσος, Ιάκωβος Δημητρώφ και Μπάμπης Σκυργιάννης.

Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΟΠΟΤΤΕ εκλέγονται οι Σούλα Βακούφτση, Γεώργιος Γκάγκας, Βάσω Γεωργακοπούλου, Γιάννης Μπάλλας και Αννα – Μαρία Παπαδημητρίου.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί, με ανακοίνωση που εξέδωσε, όλα τα μέλη που στήριξαν την προσπάθεια, δίνοντας το παρών στις αρχαιρεσίες.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου