Η Σκιάθος πάει Λονδίνο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-02-12, 18:12:28
Η Σκιάθος πάει Λονδίνο

Εικόνες του νησιού προβάλλονται σε 30 στάσεις του μετρό στη βρετανική πρωτεύουσα

 

Εικόνες της Σκιάθου φιγουράρουν σε κεντρικά σημεία του Λονδίνου, προβάλλοντας τον προορισμό στους κατοίκους και τους επισκέπτες της βρετανικής πρωτεύουσας.

Αφίσες του νησιού έχουν αναρτηθεί σε 30 κεντρικές στάσεις του μετρό του Λονδίνου, όπου θα παραμείνουν για διάστημα δύο εβδομάδων, στο πλαίσιο του ανοίγματος που επιχειρεί ο Δήμος Σκιάθου και της δυναμικής προβολής του προορισμού στη Βρετανία.

Οι Αγγλοι τουρίστες αποτελούν τη συντριπτική πλειονότητα των επισκεπτών της θερινής περιόδου και σύμφωνα με το σκεπτικό των εμπνευστών της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, ενδυναμώνονται οι δεσμοί και η παρουσία της Σκιάθου στη βρετανική αγορά.

 Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον γνωστό επιχειρηματία Αρη Δερβένη, «ψυχή» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Skiathos Palace», ο οποίος χαρακτήρισε «πολύ καλή κίνηση» την συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου Σκιάθου, για να προσθέσει ότι η προβολή της Σκιάθου σε κεντρικά σημεία του Λονδίνου που συγκεντρώνουν χιλιάδες επιβάτες καθημερινά, θα βοηθήσει αποφασιστικά το νησί. Στο μεταξύ, συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς οι προκρατήσεις για τη θερινή σεζόν, με τον επιτυχημένο επιχειρηματία της Σκιάθου να υπογραμμίζει ότι η χρονιά θα είναι καλή, με την προϋπόθεση ότι θα διατηρηθεί το κλίμα σταθερότητας στα εθνικά θέματα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=