ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κατεστραμμένες

κατεστραμμένες-269328

Κατεστραμμένες

Κατεστραμμένες είναι οι πλάκες, που περιβάλλουν το δέντρο έξω από το κτίριο του θερινού κινηματογράφου της Εξωραϊστικής. Οι ρίζες, που ασφυκτιούν, αναζητούν διεξόδους, με αποτέλεσμα την εικόνα που αποτύπωσε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Καλό θα είναι να φροντίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την κατασκευή μεγαλύτερου παρτεριού.

Εικόνα

Συνηθισμένη εικόνα, παρατηρείται σε καθημερινή βάση. Χαρτόκουτα έξω από τον κάδο ανακύκλωσης και πάνω στο πεζοδρόμιο, σε κεντρικό σημείο της πόλης, δυσχεραίνουν τη διέλευση των πεζών, σε ώρα αιχμής. Αντίστοιχες εικόνες παρατηρούνται σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά πρέπει να εκλείψουν. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι η άρτια εικόνα της πόλης δεν είναι ευθύνη μόνο της δημοτικής αρχής, αλλά και των δημοτών.

Ευαισθησία

Δεκάδες οι ευαισθητοποιημένοι φιλόζωοι, που προσφέρουν με ιδιαίτερη φροντίδα τροφή και νερό στα αδέσποτα της πόλης. Πλαστικά κύπελλα με τροφή και νερό τοποθετούνται έξω από καταστήματα και εισόδους σπιτιών, σε διάφορα σημεία της πόλης, με διακριτικότητα και εμφανή ευαισθησία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου