ΤΟΠΙΚΑ

Ορκίστηκαν οι απόφοιτοι του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

ορκίστηκαν-οι-απόφοιτοι-του-τμήματος-295274

Σε πανηγυρικό κλίμα, παρουσία πολλών φοιτητών, γονέων και συγγενών πραγματοποιήθηκε χθες η ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Γέμισε χαμόγελα χθες το αμφιθέατρο «Κορδάτος», αλλά και στιγμές συγκίνησης κατά την τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων, οι οποίοι έλαβαν τα πτυχία τους, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των σπουδών.

Με ευχές για καλή σταδιοδρομία και παραινέσεις για δημιουργική μελλοντική πορεία στα πεδία της επιστήμης και της κοινωνικής προσφοράς πραγματοποιήθηκε η χθεσινή τελετή, παρουσία των πρυτανικών αρχών και των επικεφαλής του τμήματος. Τον όρκο διάβασε η πρώτη των πρώτων Παναγιώτα – Ζωή Παρασκευούδη, η οποία προσήλθε στο βήμα επευφημούμενη από τους συμφοιτητές της.

Η αριστούχος απόφοιτη του Οικονομικού Τμήματος, με βαθμό πτυχίου 8,89, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο περιθώριο της χθεσινής τελετής, εκφράζοντας τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης που τη διακατέχουν.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους αποφοίτους και να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία σε όλους. Η αποφοίτησή τους να είναι η απαρχή για ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη στο μέλλον» είπε.

Η αριστούχος απόφοιτη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «όλους τους καθηγητές μας, που όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια ήταν δίπλα μας. Μας έδωσαν τις γνώσεις τους και τα εφόδιά τους για να προχωρήσουμε» υπογράμμισε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει «την οικογένειά μου και τους γονείς μου, που ήταν δίπλα μου σε κάθε ανησυχία, σε κάθε χαρά και είναι περήφανοι για μένα».

Η πρωτιά που απέσπασε ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών που κατέβαλε σε όλη τη διάρκεια των σπουδών της, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά «απαιτούνται θέληση, οργάνωση, καθημερινή, συστηματική μελέτη. Θεωρώ ότι ήταν κάτι σχετικά εύκολο για να το προσπαθήσω».

Στόχος της νεαρής απόφοιτης είναι να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις που έχει αποκομίσει. Στο μεταξύ, μετέχει ήδη σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αντικείμενο τη λογιστική και την ελεγκτική, προσβλέποντας μελλοντικά σε λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου