ΤΟΠΙΚΑ

«Φύλακες άγγελοι» των απόρων οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων

φύλακες-άγγελοι-των-απόρων-οι-εθελο-366377

Καυσόξυλα 50 τόνων διανέμονται σε φτωχές οικογένειες από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων

Διαρκής και πολυεπίπεδη είναι η κοινωνική δραστηριότητα και η προσφορά της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που συγκεντρώνει μεγάλη ποσότητα καυσόξυλων για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης 50 περίπου άπορων οικογενειών σε όλη την περιοχή.

Παράλληλα με την υποστήριξη αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, τη συμμετοχή σε περίπολα δασοπροστασίας, σε επιχειρήσεις αναζήτησης αγνοουμένων, σε έντονα καιρικά φαινόμενα, οι εθελοντές συνεχίζουν εντατικά τη συγκέντρωση καυσόξυλων, τα οποία διαθέτουν σε οικογένειες που στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη, για να εξασφαλίσουν τη θέρμανση για τον χειμώνα στο σπιτικό τους.

Σε συνεργασία με Δήμους και φορείς, με εθελοντές και ευαισθητοποιημένους πολίτες, συγκεντρώνουν ξυλεία, την τεμαχίζουν σε καυσόξυλα και τη στοιβάζουν, για να διατεθεί όπου υπάρχει ανάγκη.

Με ανάρτησή του στη διαδικτυακή σελίδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων ο αντιπρόεδρος Βασίλης Ηλιόπουλος ευχαρίστησε «τους φίλους από το Πήλιο για την προσφορά τους σε ξύλα, ώστε τον χειμώνα να μπορέσουμε να προσφέρουμε καυσόξυλα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας».

Παράλληλα ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «η συγκεκριμένη δραστηριότητα γίνεται επί πολλά χρόνια και προσφέρεται για την εξασφάλιση της θέρμανσης σε άπορες οικογένειες σε όλη τη Μαγνησία, σε Αγριά, Νέα Αγχίαλο, Σέσκλο, Διμήνι και αλλού».

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η συγκέντρωση πλαστικών καπακιών για τη στήριξη του «Ιππόκαμπου», ενώ πριν από λίγες μέρες συγκεντρώθηκαν 500 ακόμη κιλά, χάρη στην προσφορά του κόσμου, σχολείων και ευαισθητοποιημένων πολιτών από όλη τη Μαγνησία.

«Περισσότεροι από επτά τόνοι έχουν συγκεντρωθεί από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε» ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος, ενώ προσέθεσε ότι δίνεται χέρι βοήθειας και στο ΕΕΕΕΚ Βόλου, το οποίο συγκεντρώνει επίσης πλαστικά καπάκια.

Τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή, πάντα στις επάλξεις της προσφοράς, έτοιμα να προσφέρουν όπου υπάρχει ανάγκη.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου