ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Απόβαση θαλαμηγών στη Σκιάθο

απόβαση-θαλαμηγών-στη-σκιάθο-467077

Ανοιχτά της Μεγάλης Αμμου το πολυτελές «Elada» – Στο νησί του Παπαδιαμάντη ο τέως υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος

Βλέμματα θαυμασμού αποσπούν οι πολυτελείς θαλαμηγοί που προσεγγίζουν τα νησιά των Βορείων Σποράδων και προκαλούν το ενδιαφέρον με την πολυτέλεια και το εντυπωσιακό τους εκτόπισμα.

Διακοπές εν πλω απολαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τέως υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος έχει καταπλεύσει στο νησί του Παπαδιαμάντη τη Σκιάθο με ιδιωτικό σκάφος, για στιγμές ξεγνοιασιάς, καθώς οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, το κόμμα που ηγείται, δεν συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο τέως υπουργός είναι λάτρης της θάλασσας και των Βορείων Σποράδων, κάνοντας μια στάση στο νησί του Παπαδιαμάντη, στο πλαίσιο του καλοκαιριού, που προσφέρεται για καλοκαιρινές εξορμήσεις στα νησιά.

Στο μεταξύ, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα ανοιχτά της Μεγάλης Αμμου, μιας από τις πιο γνωστές παραλίες της Σκιάθου όπου έχει δέσει υπερπολυτελής θαλαμηγός τις τέσσερις τελευταίες μέρες, με τους κατοίκους του νησιού να αναρωτιούνται ποιοι είναι άραγε οι διάσημοι επιβάτες. Το μέγα γιότ και ένα από τα πολυτελή που διασχίζουν τις θάλασσες, ονομάζεται «Elada» και έχει ναυπηγηθεί στην Τουρκία.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι του νησιού στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ το πολυτελές σκάφος που κόβει την ανάσα με το εντυπωσιακό του εκτόπισμα και την «αεροδυναμική» του όψη είχε «επισκεφτεί» τη Σκιάθο πριν από πέντε χρόνια και επανήλθε, προσφέροντας ήρεμες, πολυτελείς και διακριτικές διακοπές στους επιβαίνοντες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει αποκαλυφθεί.

Η πολυτελής θαλαμηγός έχει μήκος 147,67 μέτρα και κατασκευάστηκε από τη Bilgin Yachts στην Τουρκία στο ναυπηγείο της Κωνσταντινούπολης ενώ παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2014.

Προσφέρει τη δυνατότητα φιλοξενίας έως και 12 ατόμων, ενώ διαθέτει 6 καμπίνες, που περιλαμβάνουν μια κύρια σουίτα, 1 VIP δωμάτιο, 2 διπλές καμπίνες και 2 δίδυμες καμπίνες. Επίσης μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 11 άτομα πλήρωμα, ενώ το κατάστρωμα διαθέτει πισίνα, υπαίθριο μπαρ και άφθονο χώρο για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση, ενώ στα πολυτελή συν του πλοίου περιλαμβάνονται το τζακούζι και όλες οι σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου