ΤΟΠΙΚΑ

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Είμαστε όλοι νικητές»

σπυριδούλα-καραμπουτάκη-είμαστε-όλ-498297

Η Βολιώτισσα σεφ καταθέτει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ τα συναισθήματά της μετά την ολοκλήρωση του «Master Chef»

Εφτασε στον μεγάλο τελικό, στη μεγάλη αναμέτρηση και κατέκτησε τελικά τη δεύτερη θέση στο «MasterChef», μετά από μια σκληρή δοκιμασία, στρέφοντας από την πρώτη στιγμή πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Η Βολιώτισσα Σπυριδούλα Καραμπουτάκη διεκδίκησε το μεγάλο έπαθλo, κάνοντας λόγο για μια σημαντική εμπειρία που καταγράφηκε με έντονα συναισθήματα στην ψυχή της.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής, που ολοκληρώθηκε πανηγυρικά χθες μετά τα μεσάνυχτα, μπορεί να μην έγινε η πρώτη γυναίκα Ελληνίδα Master Chef, νιώθει, ωστόσο, ότι το όνειρό της εκπληρώθηκε συμμετέχοντας στον μεγάλο τελικό, γεγονός που ισοδυναμεί με νίκη για την ίδια.

«Είμαστε και οι δύο νικητές. Η μόνη μας διαφορά με τον Μανώλη είναι το έπαθλο» δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ λίγες ώρες μετά την πανηγυρική λήξη του «Master Chef», που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών επί πέντε μήνες.

Η Βολιώτισσα που έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, δήλωσε απερίφραστα ότι το συναίσθημα της χαράς είναι κυρίαρχο. «Τελείωσε ένας πανέμορφος κύκλος. Τελείωσε για μένα όπως ήθελα. Ηθελα να βρεθώ στον τελικό και βρέθηκα. Μπορεί να μην πήρα τα χρήματα αλλά νομίζω ότι είναι η μόνη διαφορά με μένα και τον Μανώλη» είπε, αναφερόμενη στον νικητή του τελικού.

Η δυναμική Σπυριδούλα που έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα υπογράμμισε ότι «ήθελα γενικά να το ζήσω από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν ήθελα να ζήσω την αποχώρηση και έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Εφτασα εκεί που ήθελα, στον τελικό».

Η αναμέτρηση του τελικού ήταν δύσκολη για τους δύο φιναλίστ, με την Βολιώτισσα σεφ να στέκεται επάξια στο ύψος των περιστάσεων, ξεδιπλώνοντας το μαγειρικό της ταλέντο. Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε: «Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Εγώ αυτό έχω να πω πραγματικά. Το πώς θα το διαχειριστεί ο καθένας από μας τη δημοσιότητα, το όνομά του, όλα αυτά που μας έχει προσφέρει το παιχνίδι, οι γνωριμίες, εξαρτάται από τον καθένα προσωπικά τι θα επιλέξει πραγματικά».

Στο μεταξύ έχει δεχθεί πλήθος μηνυμάτων συμπαράστασης από τον Βόλο και όλη την Ελλάδα και προτάσεις συνεργασίας, με το βλέμμα στραμμένο πάντα στο μεγάλο της όνειρο, την ενασχόληση με την μαγειρική.

Βίωσε με όλη την δύναμη της ψυχής της τον τελικό και οι εικόνες που κρατάει από την συμμετοχή της στο «Master chef» είναι «οι γνώσεις που πήρα, οι άνθρωποι που γνώρισα, οι τρεις κριτές τους οποίους ήθελα πάρα πολύ να γνωρίσω, οι συνεργάτες, οι συνάδελφοι, οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες. Ηταν πάρα πολλά. Δεν θέλω να αποκλείσω κανένα, να ξεχάσω κανέναν, γιατί ήταν πάρα πολύ σημαντικά όσα βιώσαμε» είπε.

Κλείνοντας, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους Βολιώτες για την στήριξή τους, εκφράζει απερίφραστα την αγάπη της για τον Βόλο, την πόλη της και τους δικούς της ανθρώπους, τονίζοντας πως «όσοι συμμετείχαμε στο παιχνίδι, είμαστε νικητές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου