ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία για καλό σκοπό

συναυλία-για-καλό-σκοπό-500319

Περίσσεψε η συγκίνηση στη χθεσινή μουσική βραδιά του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας «Η Αργώ», που διοργανώθηκε στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας για καλό σκοπό και με την υποστήριξη της Βολιώτικης Χορωδίας.

Στη μουσική βραδιά συμμετείχαν οι Χορωδίες Εκπαιδευτικών Μαγνησίας και του Συλλόγου «Το Εγγλεζονήσι», ενώ σολίστ ήταν οι Κατερίνα Βελέντζα, Βαγγέλης Κακάλιας, Αβραάμ Πολυχρονίδης, μέλη της Βολιώτικης Χορωδίας. Συμμετείχαν επίσης στο πιάνο και τα φωνητικά η Κασσιανή Αμυγδαλίτση – Διβάνη, η Εύη Κανελλοπούλου και διηύθυνε η μαέστρος Στάσα Τζάλλα.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση για την αγορά ειδικού αναπηρικού αμαξιδίου για τη συμπολίτισσα Βίκυ Βερβέρα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρότατα κινητικά προβλήματα. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, προσφέροντας καπάκια, αλλά και χρήματα για την επίτευξη του στόχου, με την πρόεδρο των τριτέκνων Σούλα Βακουφτσή να υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά ότι οι κοινωνικές ευαισθησίες και η αλληλεγγύη συμπορεύονται παράλληλα με τη διάθεση προσφοράς και αποτελούν θεμελιώδεις έννοιες για όλους.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου