ΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα με καλό καιρό στη Μαγνησία

πάσχα-με-καλό-καιρό-στη-μαγνησία-543591

Ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα μετεωρολογικά δεδομένα.

Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο η μέρα θα ξεκινήσει με καλές καιρικές συνθήκες, ηλιοφάνεια και αραιές συννεφιές στις ορεινές περιοχές, ενώ πριν το μεσημέρι η συννεφιά θα πυκνώσει και υπάρχει η πιθανότητα βροχής περιορισμένης διάρκειας όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Την Κυριακή των Βαΐων, τη Μεγάλη Δευτέρα και ενδεχομένως και τη Μεγάλη Τρίτη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 19 και 20 βαθμών Κελσίου.

Ο καλός καιρός διατηρείται και τις επόμενες μέρες Μεγάλη Τετάρτη, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή με τη θερμοκρασία να ακολουθεί ανοδική πορεία, αγγίζοντας τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός θα είναι καλός και την Κυριακή του Πάσχα με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, που είναι ενθαρρυντικές για τους φίλους των ταξιδιών.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου