LIFE STYLE

Η «Ελένη» στο Βόλο

η-ελένη-στο-βόλο-582019

Συνεργάτες της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη πραγματοποίησαν οδοιπορικό στη Μαγνησία

Εικόνες της Μαγνησίας διανθίζουν τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μέσα από το οδοιπορικό που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στον Βόλο και το Πήλιο. Συνεργείο της τηλεοπτικής «Ελένης», που προβάλλεται με επιτυχία από τη συχνότητα του Alpha, κατέγραψε τον παλμό της περιοχής, την τοπική φιλοξενία, εικόνες και γεύσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Το οδοιπορικό στις φυσικές ομορφιές και τις γεύσεις της Μαγνησίας, όπου γυρίστηκαν διάσημες κινηματογραφικές παραγωγές, συνεχίστηκε στα χνάρια της «Δασκάλας με τα ξανθά μαλλιά» που γυρίστηκε στη Μακρινίτσα, αλλά και του θρυλικού «Μάμμα Μία» που άφησε το αποτύπωμά του στην Νταμούχαρη.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Κωνσταντίνος Αρκάς και ο οπερατέρ Ιγκόρ Ρουμελίδης παρουσίασαν προχθές σε απευθείας σύνδεση εικόνες της Νταμούχαρης, που έκαναν τον γύρο του κόσμου, ως το φυσικό ντεκόρ της διάσημης ταινίας «Μάμμα Μία».

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό οδοιπορικό στη Μαγνησία ήταν επιλογή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία είναι λάτρης της περιοχής και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, που διευκόλυνε τη διαδικασία των γυρισμάτων.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την περιοχή, τους ανθρώπους και τις φυσικές ομορφιές, που θα προβληθούν προσεχώς, σε δύο θεματικά βίντεο.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου