ΤΟΠΙΚΑ

Τίμησαν τον Χαράλαμπο Τσιμά

τίμησαν-τον-χαράλαμπο-τσιμά-646392

Τα εύσημα της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου αποδόθηκαν στον μεγάλο ευεργέτη της πόλης

Απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης στην ευαισθησία και τη μεγάλη προσφορά του Χαράλαμπου Τσιμά ήταν η χθεσινή εκδήλωση του τοπικού παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και φίλων, εκπροσώπων από όλους τους χώρους, με τον μεγάλο ευεργέτη της πόλης να δέχεται συγκινημένος την έκφραση τιμής για την πολύτιμη προσφορά του.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η πρόεδρος της διοικούσας του τοπικού παραρτήματος Βόλου Πέπη Παπανδρέου υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι: «Στη συγκεκριμένη εκδήλωση τιμούμε τον Χαράλαμπο Τσιμά, ο οποίος με πολλή αγάπη προς τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ κάποτε εξέφρασε την επιθυμία να τα δει από κοντά και από τότε έχουμε δημιουργήσει μια σχέση φιλίας, βοηθώντας μας πάντοτε σε στιγμές μεγάλης ανάγκης. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και ιδιαίτερα για τη βοήθεια και τη στήριξή του».

Παράλληλα η κ. Παπανδρέου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στηρίζουν το έργο και τις προσπάθειες της ΕΛΕΠΑΠ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

Ο μεγάλος ευεργέτης του Βόλου Χαράλαμπος Τσιμάς δήλωσε από την πλευρά του ότι «σε όλη την Ελλάδα και προπαντός στον τόπο μας υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν πραγματικά την ανάγκη μας και στους σημερινούς καιρούς δεν υπάρχει η απαιτούμενη ευαισθητοποίηση για αυτούς τους ανθρώπους. Ετσι νομίζω ότι η φύση θέλει ένα ισοζύγιο, να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι. Οταν βλέπουν τέτοιες καταστάσεις να προσπαθούν με κάθε μέσο να στέκονται δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας».

Ο κ. Τσιμάς τόνισε ότι έχει συγκινηθεί βαθύτατα από το έργο του τοπικού παραρτήματος της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ σημείωσε: «Εχω όλη τη διάθεση και προσπαθώ πάντα να βοηθώ αυτούς τους ανθρώπους, αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχει πάρα πολύς πόνος στον κόσμο που ζούμε».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη δημιουργία χώρου φιλοξενίας για 50 γέροντες, τη νέα του δωρεά προς το Γηροκομείο, ενώ τόνισε ότι «ζω με τη σκέψη να εκπληρώσω τα όνειρά μου».

Κλείνοντας τόνισε ότι κάθε φορά που προσφέρει νιώθει «αγαλλίαση» στη σκέψη ότι οι αποδέκτες «βοηθούνται, ζουν καλύτερα». Ευχαρίστησε τις κυρίες «που εντελώς αφιλοκερδώς προσπαθούν να σταθούν δίπλα στον συνάνθρωπό μας που έχει την ανάγκη μας» και ευχήθηκε «να ανατείλει μια καλύτερη χρονιά, με λιγότερο πόνο και καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου