ΤΟΠΙΚΑ

Είκοσι άτομα φιλοξενήθηκαν στον ξενώνα συνοδών ασθενών στο Νοσοκομείο

είκοσι-άτομα-φιλοξενήθηκαν-στον-ξενώ-647542

Η σημαντική δωρεά του Χαράλαμπου Τσιμά στο επίκεντρο της κοπής πίτας των Φίλων του Νοσοκομείου

Στο όραμα ετών που έγινε πραγματικότητα χάρη στην πολύτιμη συνδρομή του μεγάλου ευεργέτη του Βόλου Χαράλαμπου Τσιμά αναφέρθηκε η πρόεδρος των Φίλων του Νοσοκομείου Βόλου Γεωργία Σταγάκη με αφορμή την προχθεσινή κοπή πίτας στο ξενοδοχείο Παρκ.

Η πρόεδρος των Φίλων του Νοσοκομείου αναφέρθηκε στον ξενώνα φιλοξενίας συνοδών ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου, επισημαίνοντας ότι στο διάστημα των δύο πρώτων μηνών λειτουργίας εξυπηρέτησε είκοσι άτομα.

Συνοδοί ασθενών από τα νησιά των Βορείων Σποράδων, αλλά και το Πήλιο φιλοξενούνται στον ξενώνα που κατασκευάστηκε χάρη στη γενναιοδωρία του Χαράλαμπου Τσιμά, ο οποίος προσέφερε απλόχερα τη βοήθειά του, προκειμένου ο στόχος ζωής των Φίλων του Νοσοκομείου Βόλου να γίνει πραγματικότητα.

Η κ. Σταγάκη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες των μελών του Σωματείου σε όσους συνέβαλαν αποφασιστικά στη δημιουργία του ξενώνα, που λειτουργεί με τη φροντίδα των μελών του Σωματείου.

Στο μεταξύ, «η ομάδα των εθελοντών που επισκέπτεται σε καθημερινή βάση στο Νοσοκομείο απαρτίζεται από 20 άτομα περίπου. Φροντίζουμε τους ασθενείς και βοηθούμε όπου υπάρχει ανάγκη», είπε η πρόεδρος των Φίλων του Νοσοκομείου, που αποτελούν θεμελιώδες κεφάλαιο για τη λειτουργία του «Αχιλλοπούλειου».

Στους προσεχείς στόχους του Σωματείου, όπως αποκάλυψε η πρόεδρος, είναι η προσφορά ειδικών ανακλινόμενων στρωμάτων για ασθενείς που είναι κλινήρεις για μεγάλο χρονικό διάστημα είτε καλυμμάτων για στρώματα, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου