ΤΟΠΙΚΑ

Γέμισε μουσική το Νοσοκομείο Βόλου

γέμισε-μουσική-το-νοσοκομείο-βόλου-675398

Συναυλία της κιθαριστικής ορχήστρας πραγματοποιήθηκε χθες στον χώρο υποδοχής του Αχιλλοπούλειου

Με ένα «Μουσικό ταξίδι στις χώρες της Μεσογείου» η κιθαριστική ορχήστρα Βόλου γέμισε χθες με εορταστικές μελωδίες τους χώρους υποδοχής του Νοσοκομείου Βόλου, πραγματοποιώντας συναυλία – έκπληξη με ορχηστρικά έργα και κάλαντα.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του διοικητή του Νοσοκομείου Ματθαίου Δραμητινού με στόχο τη συνέχιση των πρωτοβουλιών εξωστρέφειας που ξεκίνησαν με την έκθεση – αφιέρωμα στον Αγιο Λουκά που συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών.

Την ορχήστρα προλόγισε η επίτιμη πρόεδρος της κιθαριστικής ορχήστρας Βόλου Μαίρη Τσακνάκη – Γαβαλά, η οποία εξήρε το έργο του ιδρυτή και διευθυντή της Γιώργου Φουντούλη, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα στην παλαιότερη θητεία της ως μέλος της διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου.

Τη συναυλία παρακολούθησαν φιλόμουσοι της πόλης, το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου, αλλά και ασθενείς, που άκουσαν με συγκίνηση τις μελωδίες.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δραμητινός δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι οι δράσεις εξωστρέφειας και πολιτισμού θα συνεχιστούν και την καινούργια χρονιά διότι «είναι επιτυχημένες και ο κόσμος τις αποζητά», όπως είπε.

Στο μεταξύ, η ομάδα πρώτων βοηθειών του Νοσοκομείου υλοποιεί πρόγραμμα με όλα τα ιδρύματα και τις κοινωνικές ομάδες της πόλης και όπως ανέφερε ο κ. Δραμητινός θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές δραστηριότητες στη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Η ομάδα έχει δραστηριοποιηθεί στο πλαίσιο του γραφείου εκπαίδευσης του Νοσοκομείου και όπως σημείωσε ο διοικητής του Αχιλλοπούλειου έχει αναβαθμιστεί τα δύο τελευταία χρόνια, διοργανώνοντας συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες στο Νοσοκομείο, ενώ έπεται συνέχεια.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου