ΤΟΠΙΚΑ

Γεύμα αγάπης στις «Ασπρες Πεταλούδες»

γεύμα-αγάπης-στις-ασπρες-πεταλούδες-676872

Οι κρεοπώλες δώρισαν κρέας για το γιορτινό τραπέζι του ιδρύματος

Την κοινωνική τους ευαισθησία επέδειξαν για μια ακόμη φορά οι κρεοπώλες του Βόλου, οι οποίοι δώρισαν κρέας για την κάλυψη των αναγκών του ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες».

Το Σωματείο Κρεοπωλών προσέφερε 13 κιλά μοσχαρίσιου κρέατος και 13 κιλά κιμά τις παραμονές των Χριστουγέννων, συνεχίζοντας την κοινωνική πρωτοβουλία που έχει ως αποδέκτες όσους έχουν ανάγκη βοήθειας.

Μετά την περσινή προσφορά κρέατος σε 20 άπορες οικογένειες της περιοχής, οι κρεοπώλες προσέφεραν με απόφαση ΔΣ κρέας για το γιορτινό τραπέζι των παιδιών του ιδρύματος που έχουν βρει μια φιλόξενη αγκαλιά στον συγκεκριμένο χώρο, στρώνοντας γιορτινό τραπέζι αγάπης.

«Πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας και να μπορούμε στις δύσκολες στιγμές να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη» δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Αντώνης Κανελλόπουλος.

Ο ίδιος τόνισε παράλληλα ότι οι κοινωνικές ευαισθησίες δεν λείπουν από κανέναν επαγγελματία και ο κάθε ένας προσπαθεί να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις, να δώσει χέρι βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη.

Στο μεταξύ, ο μέχρι τώρα απολογισμός της εορταστικής κίνησης είναι θετικός, ενώ όπως σημείωσε ο ίδιος κυμάνθηκε στα περσινά επίπεδα χωρίς περαιτέρω απώλειες για τους επαγγελματίες.

Σε μια εποχή που αποδεικνύεται δύσκολη για όλους, οι κρεοπώλες, οι οποίοι δέχονται πληθώρα αιτημάτων για βοήθεια, κατ’ αντιστοιχία με το σύνολο των επαγγελματιών, κάνουν το καλύτερο δυνατό για όλους, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι επαγγελματίες του κλάδου αισιοδοξούν ότι και η κίνηση της Πρωτοχρονιάς θα έχει ανάλογη εικόνα, παρά το γεγονός ότι οι καταναλωτές είναι συγκρατημένοι και αγοράζουν «λίγο απ’ όλα» όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος, ο οποίος εκφράζει τη σκέψη ότι εάν ήταν διαφορετική η οικονομική κατάσταση θα υπήρχε σαφής αύξηση και στις πωλήσεις του κρέατος.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου