ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτινή δράση της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου

γιορτινή-δράση-της-κουζίνας-αλληλεγγ-678086

Παιχνίδια και δώρα μοίρασε την παραμονή των Χριστουγέννων σε δεκάδες παιδιά η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βόλου στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου σε κλίμα γιορτινό με πολλές ευχές για όλους.

Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Αγγελική Ιωαννίτη υπεύθυνη της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου τα παιχνίδια που διανέμονται τις γιορτινές μέρες σε αγόρια και κορίτσια συγκεντρώνονται στη διάρκεια του χρόνου και είναι προσφορές Βολιωτών, οι οποίοι στηρίζουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Η διανομή δώρων πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της ΕΠΟΜΕΑ, ενώ παράλληλα παιχνίδια διανεμήθηκαν από την Κουζίνα Αλληλεγγύης και στη διάρκεια εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη.

Στο μεταξύ, η Κουζίνα Αλληλεγγύης θα στρώσει ένα ακόμη τραπέζι αγάπης στις 3 Ιανουαρίου στην πλατεία Πανεπιστημίου, προσφέροντας παράλληλα 150 μερίδες φαγητού καθημερινά σε απόρους και 73 πρωινά σε σχολεία για την κάλυψη των αναγκών αναξιοπαθούντων μαθητών.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Αγγελική Ιωαννίτη ανέφερε ότι «είναι σημαντικό να κάνουμε καθημερινά πράξη την αλληλεγγύη, όχι μόνο τις γιορτινές μέρες, βοηθώντας ο καθένας από την πλευρά του όσους έχουν ανάγκη».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου