ΤΟΠΙΚΑ

Μοίρασαν δώρα σε μικρούς νοσηλευόμενους

μοίρασαν-δώρα-σε-μικρούς-νοσηλευόμεν-680965

Παιχνίδια, χαμόγελα και ευχές μοίρασαν χθες στα δεκαπέντε παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική Νοσοκομείου οι Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου στο πλαίσιο των γιορτών, συνεχίζοντας την πολυεπίπεδη και πολύ σημαντική εθελοντική τους δράση.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιείται επί σειρά ετών τις γιορτινές μέρες και αποτελεί έκφραση ευαισθησίας, αλλά και προσφοράς προς τους νοσηλευόμενους κάθε ηλικίας.

Η πρόεδρος των Φίλων του Νοσοκομείου Βόλου Γεωργία Σταγάκη δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι: «Όπως κάθε χρόνο το έχουμε καθιερώσει, παραμονές των εορτών ερχόμαστε εδώ και χαρίζουμε δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται να τους δώσουμε χαρά, με την ευχή ο καινούργιος χρόνος να χαρίζει υγεία στα παιδιά και τους γονείς τους».

Παράλληλα η κ. Σταγάκη εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη λειτουργία του ξενώνα που ολοκληρώθηκε με δαπάνες του μεγάλου ευεργέτη του Βόλου Χαράλαμπου Τσιμά και προσφέρει φιλοξενία στους συνοδούς των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Η πρόεδρος των Φίλων του Νοσοκομείου υπογράμμισε ότι υλοποιήθηκε ένας στόχος ζωής, ενώ προσέθεσε ότι το Σωματείο βρίσκεται πάντα κοντά στους νοσηλευόμενους και το Νοσοκομείο, συνδράμοντας με όλες του τις δυνάμεις στις ανάγκες που υπάρχουν.

«Εχουμε διαπιστώσει ότι η παρουσία μας δίπλα στους ασθενείς είναι πολύ σημαντική και προσφέρουμε ό,τι μπορούμε με πολλή αγάπη», είπε.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου