ΤΟΠΙΚΑ

Η Βολιώτισσα νικήτρια του «The Voice» μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

η-βολιώτισσα-νικήτρια-του-the-voice-μιλά-στ-681477

To «αηδόνι» του Βόλου, η Λεμονιά Μπέζα συγκίνησε το πανελλήνιο με τη φωνή της

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Πηλιορείτισσα Λεμονιά Μπέζα που συγκίνησε το πανελλήνιο με τη φωνή και την εξαιρετική της ερμηνεία, κατακτώντας την πρώτη θέση στον μουσικό διαγωνισμό «The Voice». Χιλιάδες μάτια «καρφώθηκαν» στους τηλεοπτικούς δέκτες, παρακολουθώντας με καρδιοχτύπι τον προχθεσινό μεγάλο τελικό που έληξε θριαμβευτικά για την Πηλιορείτισσα που συγκίνησε το πανελλήνιο.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Λίγες ώρες μετά τη θριαμβευτική πρωτιά, που χαροποίησε τους κατοίκους της Μαγνησίας, αλλά και όλης της Ελλάδας, η νικήτρια του φετινού «Voice» μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, εκφράζοντας τη βαθιά της ευγνωμοσύνη για τη στήριξη του κόσμου, που μεταφράζεται σε χιλιάδες συγκινητικά μηνύματα.

H χαρισματική Λεμονιά από το Νεοχώρι Πηλίου δήλωσε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πολύ χαρούμενη και είμαι περήφανη που έφτασα μέχρι εδώ. Δεν εννοώ τη νίκη, αλλά τη διαδρομή μου στο «Voice»», είπε.

Το κορίτσι με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο, που κάποιοι χαρακτήρισαν ως «η νέα Μούσχουρη», άγγιξε τις ψυχές του κόσμου, συγκίνησε τους πάντες με τη φωνή της και αναδείχτηκε νικήτρια σε μια εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση. Η οικογένειά της στάθηκε δίπλα της σε κάθε βήμα, με τον πατέρα της Αγγελο να δηλώνει «μας έκανε όλους περήφανους».

Από την πρώτη στιγμή ξεδίπλωσε τις πτυχές του ερμηνευτικού της ταλέντου, αποδίδοντας εξαιρετικά τη «Μαλάμω», το διαχρονικό «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» του Μάνου Χατζιδάκι, εκπλήσσοντας τους πάντες ως «Κάρμεν», ερμηνεύοντας με εξαιρετική άνεση τη γνωστή άρια από την ομώνυμη όπερα του Μπιζέ.

Τραγουδά με την ψυχή της

Σε κάθε ερμηνεία ακούμπησε την ψυχή της κι όπως ανέφερε η ίδια «πάντα τραγουδώ με το συναίσθημα». Τα μηνύματα που έλαβε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν την αγάπη του κόσμου κι όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Τα μηνύματα που διαβάζω με συγκινούν πάρα πολύ. Είναι συγκινητική η αγάπη του κόσμου, η αγάπη που εισπράττω και η στήριξη από άτομα που δεν γνωρίζω καν, που δεν τα έχω δει ποτέ στη ζωή μου και είναι πολύ γλυκό όλο αυτό».

Το κίνητρο για να συμμετάσχει στο «Voice» ήταν το μουσικό ταξίδι που βίωσε, επισημαίνοντας ότι: «Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα κερδίσω. Δεν είχα πάει με αυτό τον σκοπό από την αρχή. Ηθελα απλά να κάνω το βήμα και από κει και πέρα όλα ήλθαν μόνα τους».

Παράλληλα τόνισε ότι αγαπά τη δουλειά της στο κατάστημα όπου εργάζεται ως πωλήτρια, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Βολιώτες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ευχαριστώ πάρα πολύ τους Βολιώτες για την αγάπη και τη στήριξή τους. Είναι πολύ συγκινητική για μένα, γιατί δεν με ήξερε κανείς, δεν με γνώριζαν».

Το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο, το μεγάλο έπαθλο που κέρδισε, ανοίγει νέους δρόμους, αλλά η ίδια υπογραμμίζει: «Θέλω να κάνω πολύ μικρά βήματα και όλα θα εξελιχθούν στην πορεία».

H βραδιά του τελικού

Η βραδιά ξεκίνησε με τις εμφανίσεις των οχτώ παικτών που είχαν περάσει στον τελικό. Η ομάδα των οκτώ φιναλίστ απαρτιζόταν από τους Αλέξη Πρεβενά, Κλαυδία Παπαδοπούλου, Αριάδνη Νεοφύτου (ομάδα Ελενας Παπαρίζου), Louis Παναγιώτου, Μαρίνα Τζιάνγουιρθ (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά), Ζάχο Καραμπάση (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη) και Μαρία Ιερωνυμάκη, Λεμονιά Μπέζα (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια).

Μετά τις πρώτες εμφανίσεις τους, στην τελική τετράδα πέρασαν οι Louis Παναγιώτου, Μαρία Ιερωνυμάκη, Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και Λεμονιά Μπέζα. Στην τελική ευθεία βρέθηκαν οι Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και Λεμονιά Μπέζα, με τη δεύτερη να κόβει πρώτη το νήμα, κερδίζοντας την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο, χάρη στο ταλέντο της, που συγκίνησε το πανελλήνιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου