ΤΟΠΙΚΑ

«Σαρώνει» το τρενάκι του Πηλίου

σαρώνει-το-τρενάκι-του-πηλίου-692276

Ρεκόρ παρουσιάζει η επιβατική κίνηση στο τρενάκι του Πηλίου, που πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις Ελλήνων και ξένων τουριστών, οι οποίοι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 450 σε διάστημα τεσσάρων μόλις ημερών.

Τα δρομολόγια που έχουν προγραμματιστεί στις 22, 23, 24 και 26 Δεκεμβρίου παρουσιάζουν εντυπωσιακή πληρότητα, που προκαλεί την εύλογη ικανοποίηση των υπευθύνων.

Κατά κύματα συρρέουν γκρουπ, αλλά και οικογένειες επισκεπτών, οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους με μια βόλτα με το τρενάκι του Πηλίου. Στο μεταξύ, οι θέσεις έχουν σχεδόν καλυφθεί, καθώς συνεχίζονται οι κρατήσεις ενόψει των γιορτών.

Εντυπωσιακή είναι και η ανοδική πορεία που σημειώνεται στις κρατήσεις θέσεων για τα προγραμματισμένα δρομολόγια του τρένου, ενώ όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η υπεύθυνη Βάσω Πράπα την επόμενη χρονιά θα ξεκινήσουν νωρίτερα τα διπλά δρομολόγια, για να καλυφθεί η πολύ μεγάλη ζήτηση που υπάρχει.

Μέχρι πρότινος τα διπλά δρομολόγια άρχιζαν τον Ιούνιο, αλλά από την επόμενη χρονιά θα ξεκινούν από τον Απρίλιο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των δρομολογίων που θα ισχύσει του χρόνου.

Αναφερόμενη στην εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου και το έντονο ενδιαφέρον για το τρένο του Πηλίου, η κ. Πράπα τόνισε ότι είναι συνάρτηση της συντονισμένης προβολής του τρένου, της συμμετοχής σε εκθέσεις του εξωτερικού, αλλά και της δύναμης του διαδικτύου, που καθιστά ευρύτερα γνωστή, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάθε πρωτοβουλία.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου