ΤΟΠΙΚΑ

Τίμησαν τον μεγάλο ευεργέτη Χαράλαμπο Τσιμά

τίμησαν-τον-μεγάλο-ευεργέτη-χαράλαμπ-711066

Αφιέρωμα στον Χαράλαμπο Τσιμά από τον Ροταριανό Ομιλο και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών – Νέος στόχος η στέγη σε 50 απόρους σε συνεργασία με το Γηροκομείο

Αφιέρωμα καρδιάς και τιμής στον μεγάλο ευεργέτη του Βόλου, Χαράλαμπο Τσιμά, ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο «Παρκ», κατόπιν συνεργασίας του Ροταριανού Ομίλου Βόλου και του Συλλόγου Καρκινοπαθών.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στη χθεσινή, συγκινητική εκδήλωση, που ήταν τιμής ένεκεν αφιερωμένη σε έναν διαπρεπή Βολιώτη, άνθρωπο της προσφοράς, ο οποίος συνεχίζει το μεγάλο έργο, ανοίγοντας μια μεγάλη αγκαλιά για 50 απόρους σε συνεργασία με το Γηροκομείο.

Με αφορμή την εκδήλωση τιμής, ο κ. Τσιμάς ανέφερε ότι επόμενος στόχος, μετά τις υποδομές που δημιουργήθηκαν προς όφελος συγγενών νοσηλευομένων και ασθενών στο Νοσοκομείο του Βόλου, είναι η διαμόρφωση του χώρου, όπου θα φιλοξενηθούν άποροι γέροντες. Η συγκεκριμένη δράση θα γίνει σε συνεργασία με το Γηροκομείο και βρίσκεται υπό συζήτηση ο χώρος του ιδρύματος, που θα διαμορφωθεί ανάλογα.

«Ο σκοπός και ο στόχος είναι να γίνει αυτό το έργο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είμαστε σε επαφή με τον πρόεδρο του Γηροκομείου, Παύλο Πάνο, ο οποίος ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ, έχουμε καλή συνεργασία και ελπίζω ότι θα υλοποιηθεί γρήγορα ο στόχος», είπε.

Η έννοια της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο είναι αξία ζωής για τον κ. Τσιμά, ο οποίος δήλωσε ότι: «Νιώθω αγαλλίαση όταν προσφέρω. Ελπίζω όλοι οι συμπατριώτες μου να γίνουν και αυτοί εθελοντές, για να τελειώσουμε ένα έργο που έχει τόσο ανάγκη ο τόπος μας».

Οι διοργανωτές της χθεσινής εκδήλωσης εξήραν το έργο και τη μεγάλη προσφορά του τ. προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Βόλου και επίτιμου πρόεδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών, εκφράζοντας την ευχή να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του.

Η χθεσινή εκδήλωση πλαισιώθηκε από μια πρωτότυπη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου και σεμινάριο αυτογνωσίας του best seller βιβλίου του μαθηματικού και θετικού ψυχολόγου δρ. Δημήτρη Φλαμούρη «Ψυχο-λογικές Σχέσεις». Για το βιβλίο μίλησε ο Βολιώτης φιλόλογος και συγγραφέας Διονύσης Λεϊμονής και ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου