ΤΟΠΙΚΑ

Το «Μake -A- Wish» σήμερα στον Βόλο

το-μake-a-wish-σήμερα-στον-βόλο-743854

Ομάδα εθελοντών δημιουργεί στον Βόλο το «Make-A-Wish», που έδωσε «σάρκα και οστά» στα όνειρα 67 παιδιών από την Μαγνησία τα δύο τελευταία χρόνια και σήμερα επισκέπτεται για πρώτη φορά την πόλη.

«Στόχος μας είναι να εκπληρώνουμε τις ευχές παιδιών ηλικίας από 3 έως 18 ετών, που πάσχουν από μια πολύ σοβαρή ασθένεια, δίνοντάς τους αισιοδοξία. Προσφέρουμε μια εμπειρία αξέχαστη στα παιδιά, τις οικογένειες και τους φίλους τους, υλοποιώντας την ευχή τους», όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η υπεύθυνη των εθελοντών, Κατερίνα Ζαγοράκη, που έχει θέσει στόχο η ομάδα να δραστηριοποιηθεί και στον Βόλο.

Εκπρόσωποι του Οργανισμού θα βρίσκονται σήμερα στον Βόλο στις 17.00 στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος, για να ενημερώσουν όσους επιθυμούν να ενταχθούν στους κόλπους μιας προσπάθειας που έχει αποδέκτες τα παιδιά, τις ελπίδες, τις ευχές και τα όνειρά τους.

Το Make – A – Wish (Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εκπληρώνει ευχές, που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, ο Οργανισμός προσφέρει στα παιδιά μοναδικές στιγμές και εμπειρίες, γιατί κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μίας ευχής, που βγαίνει αληθινή.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου