ΤΟΠΙΚΑ

Δημιουργικές δράσεις από την λέσχη καταστήματος «Σοφιάδης»

δημιουργικές-δράσεις-από-την-λέσχη-κα-745039

Δημιουργικές δράσεις, αφιερωμένες στη χειροτεχνία, τη λαϊκή παράδοση και τη μόδα διοργανώνουν φέτος το κατάστημα «Σοφιάδης» και η λέσχη καταστήματος «Σοφιάδης».

Οι δράσεις ξεκίνησαν με την χθεσινή συνάντηση μελών και φίλων στο ξενοδοχείο «Παρκ», όπου συζητήθηκε ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων, η οργάνωση μαθημάτων, σεμιναρίων και διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων.

Οπως ανέφερε ο Νίκος Σοφιάδης, προτεραιότητα θα δοθεί φέτος στη συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, για την διοργάνωση κοινών δράσεων, με επίκεντρο την χειροτεχνία και τις δημιουργικές δράσεις.

Στην χθεσινή συνάντηση στο «Παρκ», που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων πολλών συλλόγων, ο κ. Σοφιάδης σημείωσε ότι θα συνεχιστούν τα φιλανθρωπικά μπαζάρ, σε συνεργασία με συλλόγους, ενώ στο τέλος της σεζόν θα πραγματοποιηθεί γιορτή χειροτεχνίας και λαϊκής τέχνης. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι «στόχος μας είναι να μάθουμε κάποιες τέχνες όσο καλύτερα μπορούμε, να συνεχίσουμε την λαϊκή μας παράδοση και να την κάνουμε ευρύτερα γνωστή μέσα από εκθέσεις».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου