ΤΟΠΙΚΑ

Ζεστό Σαββατοκύριακο στη Μαγνησία

ζεστό-σαββατοκύριακο-στη-μαγνησία-820769

Ζεστό Σαββατοκύριακο αναμένεται στη Μαγνησία με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 34 βαθμούς Κελσίου, χωρίς, ωστόσο, να έχει τα χαρακτηριστικά καύσωνα, όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης».

Σήμερα, Παρασκευή, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι ενδείξεις για αύριο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα παραπέμπουν σε θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 34 βαθμούς Κελσίου, στις θερμές ώρες της ημέρας.

Αναλυτικότερα, σήμερα ο καιρός θα είναι αίθριος στη Μαγνησία και οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου, και στον Βόλο ειδικότερα από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογα χαρακτηριστικά έχουν, εξάλλου, οι ενδείξεις των επόμενων ημερών. Αύριο, Σάββατο, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί, ως προς τις μέγιστες τιμές μεταξύ 32 και 34 βαθμών.

Μεθαύριο Κυριακή, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία, αμετάβλητη, θα κυμανθεί μεταξύ 31 και 34 βαθμών Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου