ΤΟΠΙΚΑ

Πρώτη ευρωπαϊκή συνάντηση bloggers με επίκεντρο τη Μαγνησία

πρώτη-ευρωπαϊκή-συνάντηση-bloggers-με-επίκεν-413646

Προγραμματίζεται το Σεπτέμβριο

Σημαντικά οφέλη, που μεταφράζονται σε διαδικτυακή προβολή της Μαγνησίας σε 10 εκατομμύρια κατοίκους ξένων χωρών, εκτιμάται ότι θα αποφέρει η Πρώτη Ευρωπαϊκή Συνάντηση bloggers Μαγνησίας.

Ηδη ξεκίνησαν οι προεργασίες για την πραγματοποίηση της παραπάνω συνάντησης, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου θα συμμετέχουν 65 περίπου bloggers από την Ευρώπη. Οι bloggers που προέρχονται από διάφορες χώρες της Ευρώπης, αναμένεται να βρεθούν στη Μαγνησία και τις Σποράδες προκειμένου να διαφημίσουν τους συγκεκριμένους προορισμούς, μέσα από σειρά διαδικτυακών αφιερωμάτων.

Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στη χερσαία Μαγνησία και στα τρία νησιά είναι ιδιαίτερα σημαντικές, διότι θα καταγραφούν με λόγο και εικόνα στο διαδίκτυο, προβάλλοντας διεθνώς τις ομορφιές της περιοχής μας. «Κινούμαστε πάνω σε αυτό το δρόμο, διότι είμαι υπέρ της παράλληλης και ταυτόχρονης προβολής και των τριών νησιών. Με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο, αν κατορθώσουμε να ισχυροποιήσουμε το brand name Σποράδες» υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου.

Οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται, συμπλέουν με τις θέσεις των επικεφαλής και των μελών των νησιωτικών Ενώσεων ξενοδόχων, οι οποίοι τάσσονται από κοινού υπέρ των συντονισμένων πρωτοβουλιών προώθησης και προβολής των νησιών, με απώτερο στόχο την ισόρροπη ανάπτυξή τους. Παράλληλα, οι εμπνευστές της παραπάνω πρωτοβουλίας εκτιμούν ότι θα υπάρξουν σημαντικά οφέλη τόσο για τη χερσαία όσο και τη νησιωτική Μαγνησία.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου