ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ξένοι δημοσιογράφοι στη Σκόπελο

ξένοι-δημοσιογράφοι-στη-σκόπελο-423147

Διεθνή ΜΜΕ θα καλύψουν σημαντικές καλοκαιρινές διοργανώσεις στο νησί

Στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος βρίσκεται η Σκόπελος, στην οποία θα «φιλοξενηθούν» δύο σημαντικές διοργανώσεις και δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εντός της εβδομάδας αναμένονται, ειδικότερα, δημοσιογράφοι από την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Αγγλία, προκειμένου να προβάλλουν διεθνώς το νησί, μέσω της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης που αρχίζει τις επόμενες μέρες.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί συγκεκριμένα, το τριήμερο 17, 18 και 19 Ιουλίου, αλλά και το διεθνές συνέδριο για το δαμάσκηνο που προγραμματίζεται από 19 έως 23 Αυγούστου, αντίστοιχα, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο.

Η Ενωση Ξενοδόχων της Σκοπέλου σε συνεργασία με το Δήμο, έχουν καταρτίσει πρόγραμμα φιλοξενίας, για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενημέρωσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα βρεθούν στο νησί, προκειμένου να αποτυπώσουν με λόγο και εικόνα δύο πολύ σημαντικές διοργανώσεις.

«Εχουμε έρθει σε επαφή με τον ΕΟΤ, διερευνώντας τις προοπτικές διοργάνωσης fam trips, τόσο στο διάρκεια του Ιουλίου όσο και ενόψει του μεγάλου συνεδρίου για το δαμάσκηνο» όπως αναφέρει η Μαίρη Διαμάντη, πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων της Σκοπέλου, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη γενναιόδωρη συνδρομή των ξενοδόχων του νησιού.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται κανονικά οι διαδικασίες διοργάνωσης του διεθνούς συνεδρίου για το Σκοπελίτικο δαμάσκηνο, το οποίο αναμένεται να παρακολουθούσουν εκατό περίπου σύνεδροι από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως Αμερική, Κίνα, Ιράν και αλλού.

«Ως Ενωση Ξενοδόχων διοργανώνουμε παρουσίαση ντόπιων παραδοσιακών γεύσεων με επίκεντρο το Σκοπελίτικο δαμάσκηνο στους δημοσιογράφους που θα έρθουν στο νησί» επισημαίνει η κ. Διαμάντη, η οποία τονίζει παράλληλα ότι έχουν προσκληθεί ρεπόρτερ από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, οι οποίοι έχουν απαντήσει θετικά.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου