ΤΟΠΙΚΑ

Ολλανδικό συνεργείο στο Βόλο

ολλανδικό-συνεργείο-στο-βόλο-479321

Τετραμελής ομάδα πραγματοποιεί γυρίσματα στην περιοχή μας

Τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας καταγράφει τηλεοπτικό συνεργείο από την Ολλανδία, το οποίο πραγματοποιεί γυρίσματα σε διάφορα σημεία της πόλης. Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό συνεργείο πραγματοποιεί γυρίσματα σε όλη την Ελλάδα και κινείται διακριτικά, καταγράφοντας εικόνες που θα συνθέσουν ένα ντοκιμαντέρ για τις ομορφιές της Ελλάδας, τον καθημερινό παλμό, τους ανθρώπους, τα αξιοθέατα και τις τοπικές γεύσεις.

Ο Βόλος και η Μαγνησία γενικότερα, θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Χθες το Ολλανδικό συνεργείο εθεάθη αρχικά στο χώρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, στη συνέχεια κατά μήκος του παραλιακού μετώπου και σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Η τετραμελής ομάδα, που απαρτίζεται από δημοσιογράφους και κάμεραμαν, και εκπροσωπεί το site anwbkampeerreizen.nl, επισκέφθηκε χθες το πρωί το info center του Δήμου Βόλου, ζητώντας πληροφορίες για την Αργώ, το Βόλο, το Πήλιο, και προμηθεύτηκαν χάρτες και πληροφοριακό υλικό, προκειμένου να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι κινήθηκαν κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, καταγράφοντας εικόνες του Βόλου, αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που συνάντησαν στο δρόμο τους.

Συγκεκριμένα, συνομίλησαν on camera με γκρουπ τουριστριών από την Ολλανδία, οι οποίες απολάμβαναν την πρωινή τους βόλτα στην παραλία, στο ύψος του ηρώου κατέγραψαν μια παρέα νεαρών κοριτσιών και συνέχισαν την ακούραστη περιήγησή τους, σε κεντρικά σημεία της πόλης.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου