ΤΟΠΙΚΑ

Εξακόσια παιδιά στον Αγιο Λαυρέντιο

εξακόσια-παιδιά-στον-αγιο-λαυρέντιο-515672

Μεγάλο ενδιαφέρον εγγραφής στις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται από μαθητές και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης, προκειμένου να εγγραφούν στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Δημητριάδος, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ήδη καλυφθεί οι 400 θέσεις από τις 600 που είναι διαθέσιμες στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η πρώτη περίοδος με αγόρια Δημοτικού έχει ήδη καλυφθεί με 110 εγγραφές, ομοίως και η δεύτερη περίοδος για κορίτσια επίσης Δημοτικού, έχει καλυφθεί με 150 εγγραφές, αντίστοιχα. Λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει, οι ιθύνοντες της Μητρόπολης Δημητριάδος έχουν προσθέσει, σημειωτέον, μια ακόμη παρόμοια ενότητα, στο πρόγραμμα του Αυγούστου, προκειμένου να καλυφθούν τα διαρκώς αυξανόμενα αιτήματα.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εγγραφές, με ανάλογους ρυθμούς ενόψει καλοκαιριού και όπως εκτιμάται, κάθε χρόνο σημειώνεται κατακόρυφη άνοδος σε σχέση με το συνολικό αριθμό των παιδιών που επιθυμούν να βιώσουν την κατασκηνωτική ζωή στον Αγιο Λαυρέντιο, συμμετέχοντας, παράλληλα, σε δημιουργικές δράσεις.

Η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών προέρχεται από τη Μαγνησία, ενώ υπάρχουν εγγραφές και από Αθήνα, Πειραιά, Λαμία και Λάρισα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος, για αγόρια που είναι απόφοιτοι της τρίτης, τετάρτης και πέμπτης τάξης δημοτικού, θα διαρκέσει από Δευτέρα 29/6 έως Δευτέρα 6/7.

Η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος, για κορίτσια που αποφοίτησαν από το Δημοτικό, προγραμματίζεται στο διάστημα από Δευτέρα 6/7 έως Τρίτη 14/7. Η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος, για αγόρια που τελείωσαν την έκτη Δημοτικού, πρώτη και Δευτέρα τάξη του Γυμνασίου, θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 14/7 έως την Πέμπτη 23/7.

Την τέταρτη κατασκηνωτική περίοδο μπορούν να παρακολουθήσουν αγόρια που τελείωσαν τη τρίτη Γυμνασίου, πρώτη, δευτέρα, τρίτη Λυκείου, στο διάστημα από Πέμπτη 23/7 έως Τρίτη 28/7.

Η πέμπτη κατασκηνωτική περίοδος, Τρίτη 28/7 – Τρίτη 4/8, απευθύνεται σε κορίτσια που τελείωσαν τις τάξεις Γυμνασίου – Λυκείου. Η έκτη κατασκηνωτική περίοδος, Τρίτη 4/8 – Δευτέρα 10/8, απευθύνεται σε κορίτσια που τελείωσαν τις τάξεις του Δημοτικού και η έβδομη κατασκηνωτική περίοδος, Σάββατο 15/8 – Πέμπτη 20/8, τα μέλη του Συνδέσμου Νέων. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Βιβλιοπωλείο «Λύχνος» (Κ. Καρτάλη 160) επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 24210 32916.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου