ΤΟΠΙΚΑ

Καλός καιρός το Πάσχα

καλός-καιρός-το-πάσχα-580925

Από αύριο Μ. Τετάρτη θα είναι ορατά τα σημάδια βελτίωσης του καιρού

Με ανοιξιάτικη διάθεση θα εξελιχθεί ο καιρός το Μέγα Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, παρά την αστάθεια και τις χειμωνιάτικες πινελιές που επικρατούν το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο κ. Θεοφάνης Τακούδης, μαθηματικός -μετεωρολόγος, οι βροχές σποραδικού χαρακτήρα θα διατηρηθούν έως και αύριο, Μ. Τετάρτη το μεσημέρι, οπότε και θα αρχίσει η σταδιακή βελτίωση του καιρού, που θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Οι σημερινές θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές εξαιτίας του βόρειου ρεύματος που κάνει αισθητή την παρουσία του, προκαλώντας βόρειους ανέμους εντάσεως 5 μποφώρ στη Μαγνησία. H θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα, με τις μέγιστες τιμές να μην ξεπερνούν τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος τη Μ. Πέμπτη, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο και θα φτάσει έως και τους 25 βαθμούς στο Βόλο, την ημέρα του Πάσχα. Ο καιρός θα είναι καλός, θα υπάρχει ηλιοφάνεια και διαύγεια στην ατμόσφαιρα, μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του ΜΣ «Αλέξανδρος Τακούδης» θα εξομαλυνθεί και θα διατηρηθεί σε ανοιξιάτικα επίπεδα και το επόμενο διάστημα.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου