ΤΟΠΙΚΑ

Aγκαλιά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

aγκαλιά-για-τα-παιδιά-της-ελεπαπ-584633

Δεκάδες Βολιώτες επισκέπτονται το Πασχαλινό μπαζάρ στο Δίαυλο

Κάλεσμα ευαισθητοποίησης και συνδρομής στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ αποτελεί η Πασχαλινή εορταγορά που εγκαινιάστηκε προχθές στο Δίαυλο και θα διαρκέσει έως και σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου.

Δεκάδες συμπολίτες έγνεψαν καταφατικά στην προτροπή «Γίνε αρωγός και αγκάλιασε τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ», δίνοντας με περισσή προθυμία το «παρών» στη γιορτινή εκδήλωση.

Οι χειροποίητες λαμπάδες, τα γιορτινά διακοσμητικά, τα Πασχαλινά αβγά, αλλά και οι λιχουδιές που κοσμούν τους πάγκους της δωροέκθεσης, έχουν τεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Βολιωτών, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα την ΕΛΕΠΑΠ, ανοίγοντας την αγκαλιά τους στα παιδιά.

Η αύξηση των εισφορών του κόσμου αποτελεί ζητούμενο, ενώ κάθε πρωτοβουλία που αναπτύσσεται, έχει ως στόχο την ενίσχυση των θεραπειών των 65 παιδιών που παρακολουθούν το πρόγραμμα.

«Μέσω της Πασχαλινής εορταγοράς θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συνδημότες μας, κάνοντας ευρύτερα γνωστό το μήνυμα ότι η αγορά ενός αβγού ισοδυναμεί με μια θεραπεία και μια λαμπάδα με δύο θεραπείες. Θα μπορούσε, δηλαδή, ο καθένας να γίνει αρωγός στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, διαθέτοντας ένα συμβολικό ποσό» όπως αναφέρει η πρόεδρος της τοπικής διοικούσας της ΕΛΕΠΑΠ, Πέπη Παπανδρέου.

Τα είδη που διατίθενται προς πώληση, έχουν δημιουργηθεί με τη φροντίδα των εθελοντριών που στηρίζουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, στέλνοντας με το δικό τους τρόπο μήνυμα αγάπης και φροντίδας για τα παιδιά που συμμετέχουν στα θεραπευτικά και δημιουργικά προγράμματα.

«Ζητούμενο είναι για την ΕΛΕΠΑΠ να ενισχυθεί η ευαισθησία του κόσμου, να αγκαλιάσουν την Πασχαλινή εορταγορά και να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλεται προς όφελος των παιδιών, αγοράζοντας κάποιο από τα είδη που διατίθενται προς πώληση» καταλήγει η κ. Παπανδρέου, για να προσθέσει ότι «υπάρχει ομόνοια και ομοψυχία ανάμεσα στα μέλη της Διοικούσας και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο, για τα παιδιά, τις οικογένειές τους και το προσωπικό».

Το ωράριο λειτουργίας της εορταγοράς είναι σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου 10:00 π.μ. με 14:00 μ.μ.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου