ΤΟΠΙΚΑ

Μακραίνει η λίστα για τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

μακραίνει-η-λίστα-για-τρόφιμα-στο-κοιν-591965

Μήνυμα του αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Αν. Μπατζιάκα για ενίσχυση

Καινούργια αιτήματα προστίθενται διαρκώς στη μακρά λίστα αναμονής των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου, οι οποίοι υπολογίζεται ότι υπερβαίνουν τους 100. Την ίδια στιγμή, η συγκεκριμένη δομή του Δήμου Βόλου εξυπηρετεί 500 περίπου άτομα σε μηνιαία βάση, γεγονός που μεταφράζεται σε 750 περίπου άπορες οικογένειες, που διαμένουν στον ενιαίο Δήμο Βόλου.

Το πρόγραμμα εξυπηρέτησης είναι κυλιόμενο ανά εξάμηνο, προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των δικαιούχων, ενώ παράλληλα καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να παραμένουν γεμάτα τα ράφια και να υπάρχει ικανός αριθμός αποθεμάτων, παράλληλα, στην αποθήκη, για κάθε ενδεχόμενο.

Ενόψει Πάσχα το αίτημα της συνδρομής του κόσμου καθίσταται επιτακτικό, με δεδομένες τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και τα ισάριθμα αιτήματα που υποβάλλονται.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Τάσος Μπατζιάκας απευθύνει έκκληση στην τοπική κοινωνία, υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχει πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου. Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατό περισσότερα άτομα και παράλληλα καταβάλλουμε προσπάθειες ενόψει Πάσχα, προκειμένου να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το κοινωνικό παντοπωλείο με τη συνδρομή των συμπολιτών».

Τα ειδικά καλάθια που έχουν τοποθετηθεί σε μάρκετ της περιοχής μας, εξυπηρετούν το συγκεκριμένο σκοπό, δηλαδή την συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο, που τροφοδοτεί με τα αναγκαία είδη διατροφής, πολυάριθμες οικογένειες.

Κάλεσμα ενίσχυσης

Ειδικότερα,κάλεσμα προς όλους τους συμπολίτες για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βόλου ενόψει του Πάσχα απηύθυνε με μήνυμά του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου Αναστάσιος Μπατζιάκας προκειμένου, όπως τονίζει, η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης να είναι ημέρα χαράς για όλους.

Οπως είναι γνωστό το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου λειτουργεί με την έμπρακτη και ουσιαστική βοήθεια πολιτών και επιχειρήσεων με την παροχή τροφίμων μακράς διαρκείας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου στεγάζεται σε Δημοτικό Κτίριο στο Καραγάτς (Κουρουνιώτη και Ολυμπιονίκη Αγνώντα τηλέφωνο: 24210 55156) και λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου