Συνεχίζεται ο άστατος καιρός

Τελευταία ενημέρωση: 2015-03-10, 09:54:18
Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού
Συνεχίζεται ο άστατος καιρός

Χαμηλές θερμοκρασίες, συννεφιές και βροχοπτώσεις στη Μαγνησία

Υφέσεις και εξάρσεις παρουσιάζει το σκηνικό του καιρού, που εξακολουθεί να θυμίζει χειμώνα, με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες και την εναλλαγή αίθριου καιρού και ασθενών βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» σήμερα Τρίτη αναμένονται συννεφιές κατά περιόδους και πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς βροχές, κυρίως στα νότια της Μαγνησίας. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01 έως 11 βαθμούς Κελσίου και στο Βόλο από 07 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Τετάρτη, το σκηνικό δείχνει να αλλάζει προς στιγμή, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01 έως 13 βαθμούς Κελσίου στη Μαγνησία και στο Βόλο από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου, αντίστοιχα.

Την Πέμπτη αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές συννεφιές, που θα αυξηθούν προς το τέλος της ημέρας, οπότε και υπάρχει πιθανότητα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Παρασκευή, αντίστοιχα, αναμένονται συννεφιές, ενώ θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, γύρω στους 7 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη.

ΓΛ. ΥΔΡ. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=