Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο… βυθό

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-16, 10:00:47
Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο… βυθό

Από το Βαγγέλη Παπατζιτζέ που επιχείρησε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης στην Αλόννησο

Μ’ ένα στολισμένο δέντρο, σε βάθος 10 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, υποδέχεται τις γιορτές ο εκπαιδευτής καταδύσεων Βαγγέλης Παπατζιτζές και η ομάδα του. Ο τολμηρός εκπαιδευτής, ο οποίος επιχείρησε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης, στην Μαρπούντα της Αλοννήσου και προτίθεται να επαναλάβει το εγχείρημά του τη νέα χρονιά, στέλνει σε όλους τις πιο θερμές, υποβρύχιες ευχές.

Το δέντρο, που είναι διακοσμημένο με πολύχρωμα, εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα στολίδια, είναι πλέον παράδοση για το καταδυτικό κέντρο του κ. Παπατζιτζέ, τα πέντε τελευταία χρόνια. Οι μαθητές των δύο καταδυτικών κέντρων της Αλοννήσου και της Αθήνας συμμετέχουν στις υποβρύχιες εορταστικές δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν, σημειωτέον, και κοπή της πίτας, στο βυθό.

Το στιγμιότυπο που παραθέτουμε, αποτυπώνει το κλίμα του χθεσινού στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του καταδυτικού κέντρου, που έχει τοποθετηθεί σε βάθος δέκα μέτρων στην παραλία της Βάρκιζας και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων της κατάδυσης και των πρωτότυπων δραστηριοτήτων, γενικότερα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=