ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο… βυθό

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-στο-βυθό-752856

Από το Βαγγέλη Παπατζιτζέ που επιχείρησε να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης στην Αλόννησο

Μ’ ένα στολισμένο δέντρο, σε βάθος 10 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, υποδέχεται τις γιορτές ο εκπαιδευτής καταδύσεων Βαγγέλης Παπατζιτζές και η ομάδα του. Ο τολμηρός εκπαιδευτής, ο οποίος επιχείρησε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης, στην Μαρπούντα της Αλοννήσου και προτίθεται να επαναλάβει το εγχείρημά του τη νέα χρονιά, στέλνει σε όλους τις πιο θερμές, υποβρύχιες ευχές.

Το δέντρο, που είναι διακοσμημένο με πολύχρωμα, εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα στολίδια, είναι πλέον παράδοση για το καταδυτικό κέντρο του κ. Παπατζιτζέ, τα πέντε τελευταία χρόνια. Οι μαθητές των δύο καταδυτικών κέντρων της Αλοννήσου και της Αθήνας συμμετέχουν στις υποβρύχιες εορταστικές δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν, σημειωτέον, και κοπή της πίτας, στο βυθό.

Το στιγμιότυπο που παραθέτουμε, αποτυπώνει το κλίμα του χθεσινού στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του καταδυτικού κέντρου, που έχει τοποθετηθεί σε βάθος δέκα μέτρων στην παραλία της Βάρκιζας και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων της κατάδυσης και των πρωτότυπων δραστηριοτήτων, γενικότερα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου