Μπαζάρ για φιλανθρωπικό σκοπό

Τελευταία ενημέρωση: 2014-12-13, 14:30:18
Μπαζάρ για φιλανθρωπικό σκοπό

Στηρίζει το Στέκι Αλληλεγγύης ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Βόλου

Πρωτοβουλία ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελεί το φιλανθρωπικό μπαζάρ που πραγματοποιείται στο Δίαυλο από σήμερα Σάββατο 13 και θα διαρκέσει μέχρι αύριο Κυριακή 14 Δεκεμβρίου. Ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιτεχνών Βόλου, κάνει αισθητή την παρουσία του στο κοινό, μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης, που έχει ως στόχο να στηρίξει το Στέκι «Αλληλεγγύης για όλους».

Τα μέλη του Συλλόγου, μουσικοί, ζωγράφοι, εικαστικοί κλπ, δημιούργησαν με πολύ μεράκι διακοσμητικά αντικείμενα από ανακυκλούμενα υλικά, τα οποία πωλούνται σε συμβολικές τιμές. Τα έσοδα που θα προκύψουν από το μπαζάρ, θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία της εθελοντικής δομής, που λειτουργεί στην οδό Μαγνησίας 6 στη Νέα Ιωνία.

«Στην πρώτη μας γνωριμία με το κοινό της πόλης επιλέξαμε να στηρίξουμε το «Στέκι Αλληλεγγύης» που βοηθάει πολύ κόσμο, με τρόφιμα και ρούχα. Υπάρχουν πολλοί Σύλλογοι στην πόλη μας που δραστηριοποιούνται φιλανθρωπικά και βρίσκονται στην αφάνεια. Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε το Στέκι Αλληλεγγύης και στο μέλλον θα πραγματοποιήσουμε δράσεις για την στήριξη κι άλλων εθελοντικών φορέων της περιοχής μας» όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Σεφαλίδης.

Το παζάρι πλαισιώνουν έργα ζωγραφικής της Μάχης Βλάχου Φράγκου, μέλος του Συλλόγου, τα οποία μπορούν να «δουν» ακόμη και όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης, εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού μπαζάρ, προγραμματίζονται παράλληλες δραστηριότητες. Σήμερα το πρωί θα παρουσιαστεί μουσικοεικαστικό παραμύθι

από την PanAngel8Arts music-visual team (Angel Kourkoulou ζωγράφος

Panagiotis Berlis, μουσικοσυνθέτης και Αθανάσιος Κούκος, αφηγητής).

Το απόγευμα ο Nickolas Galiouris σόλο και οι Nikos Karavousianisκαι Σπύρος Νάκος ντουέτο, θα αποδώσουν ροκ και έντεχνους ρυθμούς.

Αύριο Kυριακή 14 Δεκεμβρίου το απόγευμα ο George Polizos, εμφανίζεται με ροκ μπλουζ διάθεση. Τα μπαζάρ είναι ανοιχτό για το κοινό 10:00-14:00 και 18:00-21:00 και οι εμπνευστές του, απευθύνουν κάλεσμα στην τοπική κοινωνία, προκειμένου να στηρίξει την φιλανθρωπική πρωτοβουλία.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=