Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ:Και τα παιδιά στον Καιάδα

γ-π-μασσαβετασκαι-τα-παιδιά-στον-καιά-100680

Εχουμε και λέμε. Τα λεφτά “μαζί τα φάγαμε” με τους πολιτικούς μας. Αλλά τα παιδιά; Μαζί τα κάναμε; Όχι Βέβαια. Διό και όποιος κάνει παιδιά τιμωρείται. Προφανώς επειδή είμαστε ένα έθνος με υπερπληθυσμό. Ένας λαός που δεν αντιμετωπίζει δημογραφικά προβλήματα.

Μετά το τσεκούρι στα επιδόματα των πολυτέκνων, έρχεται τώρα νέο μαχαίρι και για τους πολύτεκνους αλλά και για τους ολιγότεκνους. Και τι μαχαίρι. Δίστομο. Ιδίως για εκείνους που έχουν παιδιά που σπουδάζουν. Από την μία καταργείται το μικρό αφορολόγητο από το εισόδημα κάθε πολίτη που αντιστοιχούσε σε κάθε τέκνο. Και από την άλλη καταργείται η έκπτωση ενοικίου για όσους έχουν παιδιά που σπουδάζουν σε άλλη πόλη. Λες και γέμισε το κράτος με φοιτητικές εστίες, τις πόλεις όπου οι πολιτικάντηδες γέμισαν με “πανεπιστήμια” και ΤΕΙ, για να εξυπηρετήσουν τοπικά συμφέροντα, οπότε όποιος πληρώνει ενοίκιο τεκμαίρεται ότι είναι πλουσιόπαιδο που δεν καταδέχεται την εστία.

Έχεις παιδιά; Πλήρωσε παραπάνω φόρο. Γιατί να σε λυπηθούμε; Μαζί τα κάναμε; Μετά τους συνταξιούχους ας ρίξουμε στον κοινωνικό καιάδα και τα παιδιά. Βάρος οι γέροντες, βάρος και τα παιδιά.

Με την ανεργία να πλήττει πάνω από το πενήντα τοις εκατό των νέων, άντε να μιλήσεις στο παιδί σου για γάμο.

Για δημιουργία οικογένειας. Για παιδιά. Αυτά που οι πολιτικοί μας στις ρητορικές εξάρσεις τους αποκαλούν με υπερήφανη υποκρισία “το μέλλον του τόπου”, “το αύριο της πατρίδας και άλλα ηχηρά παρόμοια.

Θυμάμαι την κόρη συναδέλφου, -τωρινή επιστήμονα που διαπρέπει στο εξωτερικό- που όταν ήταν μικρή, ακούγοντας για μουσουλμάνους, τον ρωτούσε πού είναι αυτή η… Μουσουλμανία. Αν αποκτήσει εγγόνι ο Αλέξης και του κάνει την ίδια ερώτηση, θα έχει την απάντηση έτοιμη. Εδώ, στην πατρίδα μας θα βρίσκεται.

Όλο και λιγότεροι γάμοι, όλο και λιγότερες γέννες από ελληνικές οικογένειες, όλο και περισσότεροι μετανάστες από τις χώρες του μουσουλμανικού τόξου, πολύ θέλει να γίνουμε εμείς η Μουσουλμανία που έψαχνε να βρει στα παιδικά της χρόνια η Χαρά;

Όχι, δεν πιστεύω ότι εργάζονται βάσει σχεδίου για τον αφελληνισμό μας. Απλώς μας κυβερνούν πελαγωμένοι και τυφλοί. Που δεν βλέπουν ότι το δημογραφικό είναι βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.

Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου