Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ: Εσταξε η ουρά του γαιδάρου

γ-π-μασσαβετασ-εσταξε-η-ουρά-του-γαιδά-169751
Πιο προκλητικοί δεν θα μπορούσαν να γίνουν. Τι μας λένε τώρα, ο κηπουρός Παπακωνσταντίνου, ο τέως τσάρος Βενιζέλος και ο «σκληρός» τέως επικεφαλής του ΣΔΟΕ Διώτης; Ότι δεν αξιοποίησαν, λένε, τα στοιχεία του ηλεκτρονικού δίσκου που τους έδωσε η Κριστιν Λαγκαρντ, με τα ονόματα Ελλήνων καταθέτων σε μια ελβετική τράπεζα διότι… δεν ήταν νόμιμη.
«Δεν υπάρχει λίστα, η οποία να μπορεί να καταστεί νομίμως αντικείμενο επεξεργασίας μιας υπηρεσίας, η οποία λειτουργεί εντός των νόμων και του Συντάγματος. Κάθε διωκτική υπηρεσία, τις πληροφορίες που λαμβάνει, τις αξιοποιεί καθ’ ον τρόπο μπορεί» μας… φώτισε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, χθες το πρωί, ο κ. Διώτης. Αλλά δεν μας είπε πώς η δική του υπηρεσία «αξιοποίησε» τα στοιχεία αυτά.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που είχε στα χέρια του το cd και το παρέδωσε χθες στην κυβέρνηση: «Τον Αύγουστο του 2011 ο κ. Διώτης, με αφορμή και πάλι δημοσιεύματα για την ύπαρξη «λίστας» με ονόματα Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία, με ενημέρωσε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου του είχε παραδώσει ατύπως κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία που δεν συνιστούσαν όμως σε καμία περίπτωση αρχείο που περιήλθε με νόμιμη διαδικασία στην υπηρεσία του και άρα δυνάμενο να υπαχθεί σε νόμιμη επεξεργασία από αυτή και πολύ περισσότερο να δημοσιοποιηθεί».
Βρε κομπογιαννίτες της πολιτικής και της δημόσιας διοίκησης, τόσο ηλίθιους περνάτε όλους τους Έλληνες; Στην νομιμότητα της απόκτησης των στοιχείων έσταξε η ουρά του γαιδάρου σας; Αυτό ήταν που σας εμπόδισε να τα αξιοποιήσετε και να μαζέψετε κανένα ευρώ, αντί να γδέρνετε μονίμως τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους; Εσείς είστε οι μοναδικοί παγκοσμίως κήνσορες της νομιμότητας, της ηθικής και της δεοντολογίας, και οι κυβερνήσεις Γερμανίας, Βρετανίας, Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας, που έκαναν τη δουλεία τους, είναι τα… λαμόγια;
Βρε ουτιδανοί, οι τρεις πρώτες κυβερνήσεις, αγόρασαν τα στοιχεία κατευθείαν από τον υποκλοπέα Φαλσιανί. Ενώ εσείς είχατε την τύχη να τα πάρετε δωρεάν από την Γαλλία. Άρα ως στοιχείο που είχε ήδη καταστεί επίσημο από το γαλλικό Στράτος. Και τώρα μας δουλεύετε, λέγοντας μας πώς όταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών δίνει τα ίδια στοιχεία στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ αυτό είναι… άτυπη διαδικασία; Και δεν θέλετε γιαούρτωμα και καταιγισμό με ντομάτες;

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου