Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ : Είναι έγκλημα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-21, 12:21:42
Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ : Είναι έγκλημα

Πολύτεκνος δεν είμαι, αν και πολύ θα το ήθελα. Η χώρα όμως έχει δραματική ανάγκη από εκείνους που τολμούν να κάνουν περισσότερα παιδιά. Διότι, αν επικρατήσει η πρακτική όλοι να αρκούνται σε ένα μοναχοπαίδι, θα οδηγηθούμε με γεωμετρική πρόοδο σε εξαφάνιση. Όταν κυριαρχούν τα ζευγάρια με ένα παιδί, αυτό σημαίνει μια επόμενη γενιά μειωμένη κατά 50%. Πράγμα που μπορεί να είναι «λύση» για μια χώρα δισεκατομμυρίων, όπως η Κίνα, αλλά συνιστά αργό θάνατο για ένα μικρό έθνος όπως το ελληνικό.

Η φύση δεν επιδέχεται κενά. Το κενό της δικής μας ατεκνίας θα καλύπτεται συστηματικώς από τους νέους κατοίκους αυτής της χώρας, τους μετανάστες, προερχόμενους κυρίως από μουσουλμανικές χώρες όπου τα τρία με τέσσερα παιδιά είναι η μικρότερη επίδοση. Αν σήμερα θεωρείται πρόβλημα το ότι οι νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες ξεπερνούν πια το 10% του πληθυσμού της χώρας, φαντασθείτε ποια θα είναι η εικόνα της Ελλάδας μετά από είκοσι χρόνια.

Δεκαετίες ωρύομαι για το προκλητικό καθεστώς με τις συντάξεις που προσφέρονται στις άγαμες θυγατέρες στρατιωτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων. Τα κείμενα έχουν διασωθεί στα τέσσερα βιβλία που εκδόθηκαν με τα πολιτικά μου χρονογραφήματα. Αλλά οι πολιτικοί μας δεν διανοήθηκαν να τις κόψουν εγκαίρως. Αλλά είχαν ψηφίσει και διάταξη τη σύνταξη να την επαναποκτούν και οι διαζευγμένες. Και στήθηκε φάμπρικα ολόκληρη με εικονικά διαζύγια, για να ξαναπάρουν τις παχυλές συντάξεις ανωτάτων αξιωματικών.

Τώρα οι προκλητικές παροχές συνεχίζονται. Όπως και οι προκλητικές συντάξεις που δόθηκαν σε ανθρώπους, ακόμη και κάτω και των σαράντα ετών, πότε για να… ξεφορτωθούν οι μεγιστάνες του Τύπου τους παλιούς τυπογράφους, και να περάσουν στην νέα τεχνολογία με… κρατικά κόλλυβα, πότε για να αποσυμφορηθεί το προσωπικό της «Ολυμπιακής» και οποιασδήποτε άλλης υπερχρεωμένης ΔΕΚΟ ή τράπεζας.

Με επικίνδυνη για τη βιωσιμότητα του έθνους αφροσύνη, αποφασίζεται η άγρια περικοπή των επιδομάτων των πολυτέκνων. Όταν στη Σουηδία το επίδομα τέκνου, κατατιθέμενο σε ειδικό λογαριασμό εκάστου παιδιού, το παίρνουν ακόμη και εκείνοι που έχουν ένα μοναδικό παιδί, όσο εύποροι και αν είναι. Το έπαιρνε, ως την ενηλικίωση των παιδιών της, ακόμη και η βασιλική οικογένεια.

Αυτή η επιλογή είναι εγκληματική. Θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=