Φοβού τους πολύφερνους εξυπνάκηδες

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-17, 16:30:44
Φοβού τους πολύφερνους εξυπνάκηδες

Του Γ. Π. Μασσαβέτα, giorgismassavetas@gmail.com

Αντιλαμβάνομαι κ. πρόεδρε ότι δεν θέλετε να δώσετε την εικόνα πως υποχωρείτε στις πιέσεις της αντιπολίτευσης και να απομακρύνετε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Μπογδάνο, όπως σας ζητούν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25. Θα περίμενα όμως πιο αυστηρή αποδοκιμασία από τη δήλωση του εκπρόσωπου σας, του κ. Οικονόμου. Αυτό το «αν το ξανακάνεις, δεν θα είναι ανεκτό», δεν είναι αρκετό για την περίπτωση ενός ανθρώπου, που ήδη είναι χρεωμένος με πολλά στραβοπατήματα. Ενός ανθρώπου, που φροντίζει πάντα να είναι στον αφρό της επικαιρότητας, να υπερπροβάλλεται με κάθε τρόπο, εκτοξεύοντας πυροτεχνήματα.

Οι εξυπνάκηδες, που επιδιώκουν συνεχώς τη δημοσιότητα, χωρίς να βουτούν τη γλώσσα στο μυαλό τους, πριν αμολήσουν τις κοτσάνες τους, είναι είδος που ευδοκιμεί σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Πρωτίστως βλαστάνουν και αναπτύσσονται ταχέως στα κόμματα εξουσίας, πιστεύοντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιπλέουν, ώστε είτε να διατηρούν κάποιο χαρτοφυλάκιο, είτε να το αποσπάσουν, κραδαίνοντας συνεχώς την εξυπνάδα τους ως κάτι που λείπει από το οπλοστάσιο της εξουσίας, την οποία υπηρετούν. «Κοιτάτε με, καμαρώστε με, αξίζω ένα υπουργείο».

Αφήνω στην άκρη το τυπικό, αλλά και νομικό, παράπτωμα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων νηπίων, αλλοεθνούς καταγωγής, που φιλοξενούνται σε συγκεκριμένο παιδικό σταθμό. Στέκομαι μόνο στην ουσία της υπόθεσης. Ποιο ήταν το μήνυμα του κ. Μπογδάνου; Οτι οι Ελληνίδες μητέρες, που δεν εξυπηρετούνται από τους δημόσιους ή δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, πρέπει να στραφούν εναντίον των παιδιών των μεταναστών και προσφύγων, που «τους κλέβουν τις θέσεις».

Εχουμε μετανάστες σε Γερμανία, Βρετανία, Σουηδία, σε δεκάδες χώρες και τα τρυφερά βλαστάρια τους απολαμβάνουν τις ίδιες παροχές, που προσφέρουν οι εκεί κοινωνίες, όπως και τα παιδιά των Γερμανών, των Βρετανών, των Σουηδών κ.ά. Η διαφορά είναι ότι τα εγγόνια του αλησμόνητου φίλου μου, Γιώργου Τσοκάνη, στη Στοκχόλμη, πηγαίνουν από μηνών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, που τους παρέχουν ολοήμερη φροντίδα, με φαγητό, περίθαλψη και εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ώστε οι γονείς τους να επιδίδονται απερίσπαστοι στις δραστηριότητές τους.

Το πρόβλημα των δικών μας βρεφονηπιακών σταθμών και νηπιαγωγείων δεν είναι το ότι φιλοξενούν και παιδιά αλλοδαπών, αλλά ότι προσφέρουν «κολοβές» υπηρεσίες και στις Ελληνίδες και στις ξένες μητέρες. Ψιλά γράμματα για «έξυπνους» Μπογδάνους.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=