Ουδείς ένοχος για τις παροχές προς Φουρθιώτη;

ουδείς-ένοχος-για-τις-παροχές-προς-φου-644078

Με συμπαθάτε κ. πρόεδρε, αλλά κάτι δεν πάει καθόλου καλά στην αυλή σας. Διαβάσατε, υποθέτω, όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης σας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στη Βουλή, Γιάννης Βρούτσης, σε κυριακάτικη εφημερίδα, για τον Φουρθιώτη. Πάμε, όμως, με τη σειρά.

*** Του δώσατε άφθονο χρήμα για …αθέατες ιστοσελίδες, τάχα για τις υπηρεσίες ενημέρωσης των πολιτών την περίοδο του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι», όταν πραγματικοί εκδότες, που πασκίζουν να κρατήσουν στη ζωή τα έντυπά τους, πληρώνοντας συνεργάτες, δεν έλαβαν τέτοια ποσά.

*** Του δώσατε πολυπληθέστατη φρουρά αστυνομικών, να τον φυλά επί 24ώρου, στην κατοικία του στον Διόνυσο, στην έδρα των δεκάδων, εικονικών κατά το πλείστον, εταιρειών του στα Μελίσσια, αλλά και κατά τις μετακινήσεις του, για τις οποίες του διαθέσατε κρατικό τεθωρακισμένο όχημα τύπου τζιπ. Αναγκαστήκατε να πάρετε πίσω, με εντολή Χρυσοχοΐδη, την προκλητική προσφορά στο άτομο, που αναδείχθηκε ως μάνατζερ περίφημης καλλιτέχνιδος ερωτικών ταινιών, αλλά δεν μάθαμε ποτέ ποιος και γιατί έδωσε την εντολή. Οπως δεν μάθαμε, αν κάποιος φιλοτιμήθηκε να παραιτηθεί ή αν τον «σουτάρατε».

Ολα αυτά, ενώ γνωρίζατε το ποιον του, ότι είχε ήδη αποσπάσει «παράσημα» για δραστηριότητα, που περιγράφεται μόνο με μια λέξη, απάτη. Οπως οι διαδοχικές αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, που επέβαλαν πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και τελικώς την απαγόρευση των εκπομπών του, λόγω συστηματικής εξαπάτησης των αφελών, από τις δήθεν «προσφορές» του.

Γνωρίζατε από το εξαιρετικό ρεπορτάζ της Ελίζας Τριανταφύλλου στο συνδρομητικό Insidestory, ήδη από τον Σεπτέμβριο, για τις περίεργες εταιρείες του (π.χ. εκείνες με τα κλεψίτυπα ονόματα Mega TV, Sky TV, Antenna TV, Amazon Eshop) στις οποίες εμφανίζονται ως διαχειρίστριες δύο Γεωργιανές παραδουλεύτρες του, μία από τις οποίες εμφανίζεται να έχει «καταθέσει ολοσχερώς σε μετρητά» το απίστευτο κεφάλαιο του ενός δισεκατομμυρίου!

Αναρωτιέμαι, αν αυτά, που τώρα περιγράφει ο Γ. Βρούτσης, για την απάτη με την εμφάνιση εικονικού μισθού του Φουρθιώτη και συνεργατών του, ύψους 80.000, προκειμένου να πάρει το 60% από το δημόσιο, μέσω του προγράμματος «ΣΥΝ – ΕΡΓΑΣΙΑ» και τους τραμπουκισμούς του στο υπουργείο, όταν του αρνήθηκε το …χατίρι, εσάς δεν σας τα είχε πει ποτέ;

Δεν ξέρω τι θα κάνει η δικαιοσύνη. Εσείς δεν πρέπει να ξεψαχνίσετε την αυλή σας;

Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ

g[email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου