Αρρωστημένοι με θητεία στο Κοινοβούλιο!!!

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-21, 14:33:40
Αρρωστημένοι με θητεία στο Κοινοβούλιο!!!

Αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν παντού, σε ολόκληρο τον πλανήτη, τα οποία στις μέρες μας εκδηλώνονται προκλητικώς.

Οπως οι αρνητές της πανδημίας και οι …αντιστασιακοί της μάσκας ή του εμβολίου κατά του κορονοϊού, για τους οποίους τα δύο εκατομμύρια νεκροί, που μας έχει ώς τώρα κοστίσει ο ιός Covid - 19, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μόνον τέχνασμα, κατασκεύασμα παγκόσμιων σκοτεινών δυνάμεων, που θέλουν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους σε όλες της χώρες της Γης. Μια παγκόσμια δικτατορία.

Οπως οι «άρρωστοι», στον φανατισμό τους, οπαδοί του απελθόντος προέδρου των ΗΠΑ, οι ανήκοντες στο συνωμοσιολογικό κίνημα QAnon, κατά το οποίο διεθνής συνωμοσία, αποτελούμενη από ελίτ πολιτικών …παιδεραστών, σε συνεργασία με διεφθαρμένους επιχειρηματίες και αναξιόπιστα, στρατευμένα μέσα ενημέρωσης, που παράγουν fake news, στέρησε τη νίκη από τον Τραμπ για να καταστήσει πλανητάρχη τον «διεφθαρμένο» Τζο Μπάιντεν. Κίνημα που απέκτησε παρακλάδια και στην Ευρώπη, με ισχυρότερο, για την ώρα, εκείνο της Γερμανίας, με την επωνυμία Q Patrioten 24.

Στη χώρα μας αυτές τις απόψεις προωθούν έντυπα με το «κύρος» της Ελεύθερης Ωρας, του Μακελειού, εν μέρει δε και της Δημοκρατίας, αλλά, για να μην υστερούμε, έχουμε άλλα, δικά μας, πρωτότυπα, αρρωστημένα μυαλά. Οπως αυτούς που ξεσηκώνονται για τα …δημοκρατικά δικαιώματα του αρχισφαγέα της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, που κάνει απεργία πείνας, γιατί τον κρατούν στον Δομοκό, ενώ εκείνος προτιμά τον Κορυδαλλό. Να είναι πιο κοντά στα μελίσσια του.

Αν επρόκειτο μόνο για τα θολωμένα μυαλά μερικών νεαρών, της συνομοταξίας των «μπαχαλάκηδων», που προσβλέπουν στον άγριο μακελάρη ως… «ήρωα επαναστάτη» και διοργανώνουν εκδηλώσεις συμπαράστασης και διαμαρτυρίας σε πανεπιστημιακούς χώρους, θα ήταν μικρότερο το κακό. Δυστυχώς, όμως, βλέπουμε να κινητοποιούνται υπέρ αυτού και 15 κορυφαία πολιτικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανάμεσα στα οποία και οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Γιαννακάκη, Αννέτα Καββαδία, Γιώργος Κυρίτσης, Νίκος Μανιός, Μαρία Κανελλοπούλου και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, χωρίς η ηγεσία του κόμματος να διαχωρίζει τη θέση της, όπερ σημαίνει ότι τους καλύπτει σιωπηρώς, για να μην ενοχληθούν οι φίλα προσκείμενοι έναντι των «μπαχαλάκηδων» νεολαίοι του κόμματος.

Υστερα αναρωτιούνται, διά στόματος Πολάκη και όχι μόνον, γιατί έχασαν τη μεσαία τάξη, τους απλούς ανθρώπους με τη κοινή λογική και τον σεβασμό στους θεσμούς και τους κανόνες της Δημοκρατίας.

Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ

 

giorgis@massav

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=