Οταν τα άκρα της βλακείας συναντώνται

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-27, 14:14:37
Οταν τα άκρα της βλακείας συναντώνται

Τα άκρα πράγματι συναντώνται. Σε αποθέωση βλακείας, σκοταδισμού, συνωμοσιολογίας. Την ώρα που η κοινωνία έχει απόλυτη ανάγκη αληθούς ενημέρωσης, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη επιτυχία την πανδημία, οι αρρωστημένοι ακραίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ενσπείρουν σύγχυση και αμφιβολίες στους απλούς ανθρώπους. Το ζητούμενο είναι πώς μπορεί να προσατευθεί η κοινωνία από δαύτους.

Αν αμφιβάλλετε για τη συνάντηση των άκρων, ρίξτε μια ματιά σε δύο, υποτίθεται, άκρως αντίθετα στρατόπεδα. Από τη μια στο στρατόπεδο των ακροαριστερών «αναρχικών», με τις ποικιλώνυμες οργανώσεις και από την άλλη στο στρατόπεδο των φανατικώς θρησκολήπτων ακροδεξιών. Το ίδιο πνεύμα εκπορεύεται τόσο από τις αφίσες και τις ιστοσελίδες των δεκάδων «αντιιμπεριαλιστικών» γκρουπούσκουλων, όσο και από τα έντυπα των ακροδεξιών, όπως π.χ. η Ελεύθερη Ωρα. Οπως και διά στόματος «αστέρων» της πολιτικής, όπως η Ραχήλ Μακρή, που τα κατάφερε να είναι …δύο σε ένα και «αριστερή» ως Συριζαία και ακροδεξιά ως ΑΝΕΛ.

Για τους μεν ακροαριστερούς η πανδημία είναι «κολπάκι» των …αφεντικών, για να φαλκιδεύουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και να επιβάλλουν τον έλεγχό τους στις «μάζες». Για δε τους ακροδεξιούς συνωμοσιολόγους είναι «απάτη», την οποία αποκαλύπτουν (!) η Ελεύθερη Ωρα και άλλοι έξυπνοι στο διαδίκτυο, προκειμένου οι σκοτεινές εξουσίες του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ να μας επιβάλλουν τον σατανικό ψηφιακό αριθμό, που προωθεί ο Μητσοτάκης διά του Πιερρακάκη.

Αν σας παρηγορεί, δεν πρόκειται για αποκλειστικώς ελληνικό φαινόμενο. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, η «ενημέρωση», που παρέχουν οι «συνωμοσιολόγοι», έφτασε μέχρι του σημείου να εμφανίζει ακροδεξιός τηλεαστέρας, «κολλητός» του προέδρου Τραμπ, ο Αλεξ Τζόουνς, ως …σκηνοθετημένη απάτη τη σφαγή 26 νηπίων και δασκάλων στο Σάντι Χουκ του Κονέκτικατ.

Η διαφορά είναι ότι, παρά τα όσα μπορεί να καταλογίσει κανείς στο σύστημα των ΗΠΑ, εκεί ο εξυπνάκιας καταδικάσθηκε ήδη να πληρώσει αποζημίωση 100.000 δολαρίων στον πατέρα ενός από τα θύματα, που, κατ’ αυτόν, ήταν …μαϊμούδες νεκροί, στο πλαίσιο …συνωμοσίας κατά της ελεύθερης κατοχής όπλων. Επεται η συνέχεια, καθώς ανάλογες αγωγές έχουν καταθέσει πολλοί γονείς αδικοσκοτωμένων παιδιών.

Εδώ πότε θα δούμε να ασκείται δίωξη εναντίον των δικών μας «εξυπνάκηδων», από τους Βελόπουλους ώς τους «Antifa» και τους εμπόρους του Παίσιου;

 Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ

giorgis@massavetas.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=