Μακάρι να αποδειχθείτε οργανωμένοι

Τελευταία ενημέρωση: 2019-11-12, 13:52:14
Μακάρι να αποδειχθείτε οργανωμένοι

Το τελευταίο χτύπημα κατά της εγχώριας τρομοκρατίας, με τις συλλήψεις και την αποκάλυψη της γιάφκας με τον οπλισμό της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», είναι αναμφιβόλως μεγάλη επιτυχία. Σημειώθηκε λίγες μέρες πριν από τον εκφυλισμένο προ πολλού εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Χρονική στιγμή, κατά την οποία, μαζί με το μνημόσυνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου, συνιστούν, παραδοσιακά πια, «χρυσή ευκαιρία» για τους παντοειδείς μπαχαλάκηδες να βάλουν «φωτιά στα τόπια» και τα τοπία όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε άλλα αστικά κέντρα της χώρας.

Προσθέστε στα εναύσματα της επικαιρότητας και το κλείσιμο του πολύπαθου Οικονομικού Πανεπιστημίου, πρώην ΑΣΟΕΕ, μια πλήρως νόμιμη ενέργεια, αφού προήλθε με απόφαση της Συγκλήτου του ιδρύματος, η οποία, όμως, δεν παύει να λειτουργεί ως «πρόκληση» για τα θολωμένα μυαλά, τα οποία στην περίπτωση του κτιρίου της οδού Πατησίων συναγελάζονται, διαπλέκονται και συνεργάζονται με τα κατακάθια του ποινικού υποκόσμου. Από εμπόρους ναρκωτικών και άλλους λαθρέμπορους, έως προαγωγούς και μαστροπούς.

Το «να τελειώνουμε με τους μπαχαλάκηδες», που είπατε κ. πρόεδρε, είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και αν έχει πραγματική αξία και αντίκρισμα μέλλει να αποδειχθεί σε αυτές τις δύο κρίσιμες ημερομηνίες. Με πρώτη το τριήμερο των εορτασμών του Πολυτεχνείου. Ελπίζω να έχετε πλήρη επίγνωση τι ακριβώς περιμένετε να συμβεί. Να αποδειχθείτε σωστά προετοιμασμένοι στην οργάνωση του τρόπου, με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε τα ξεσπάσματά τους. Να μην παρακολουθήσουμε, για μία ακόμη φορά, το φαινόμενο να λειτουργούν οι δυνάμεις προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών με τον συνήθη τρόπο, να τρέχουν απλώς, έτσι ώστε να εξαπλώνεται η φωτιά σε περισσότερα σημεία, αντί να χτυπιέται στη γένεσή της.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα στηριχθούν οι δυνάμεις τάξεως λιγότερο στα καπνογόνα και τις ασπίδες τους και περισσότερο στη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών μέσων ταυτοποίησης των «γνωστών αγνώστων». Να δουλέψουν περισσότερο οι κάμερες, που θα ακολουθούν επιμόνως κάποιους από τους «πυρπολητές» του γλυκού νερού, από τη στιγμή που ρίχνουν τις μολότοφ τους ώς την ώρα που αναγκάζονται να προσφύγουν στα σημεία ανεφοδιασμού.

Αν δεν γίνουν συλλήψεις, με στοιχεία που να τεκμηριώνουν τη δράση των συλλαμβανομένων, αλλά έχουμε πάλι απλές προσαγωγές, χωρίς αποδεικτικό υλικό, μην περιμένετε να γίνει πράξη το «να τελειώνουμε με τους μπαχαλάκηδες».

Γ. Π. ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ

giorgis@massavetas.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=