Νέες υποδομές στο Νοσοκομείο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-20, 15:06:50
Νέες υποδομές στο Νοσοκομείο

 

Ξεπέρασε τις 180.000 ευρώ το συνολικό κόστος των παρεμβάσεων για τη δημιουργία βοηθητικών χώρων στον Μαγνητικό Τομογράφο του Νοσοκομείου Βόλου και για τη μεταστέγαση της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας στον 2ο όροφο της παλιάς πτέρυγας του Αχιλλοπουλείου.

Οι νέες υποδομές τέθηκαν ήδη σε λειτουργία, αναβαθμίζοντας το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, ενώ και το έργο γιατρών και νοσηλευτών γίνεται ευκολότερο. Ειδικά στην περίπτωση του Μαγνητικού Τομογράφου, που δεν υπήρχε μέχρι πρότινος ο κατάλληλος χώρος για τους γιατρούς και τους εξεταζόμενους, οι τελευταίοι περίμεναν στον διάδρομο μέχρι να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία.

Στη δε Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, ο νέος χώρος θα αποτελεί τη μόνιμη στέγη της και θα προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε δεκάδες πολίτες, που υποβάλλονται σε μετάγγιση αίματος κάθε 15 ημέρες.

Η διοίκηση του νοσοκομείου είχε τη βούληση να υλοποιήσει τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις, ωστόσο οι δωρεές, που κάλυψαν τη συνολική δαπάνη, ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για το σημερινό αποτέλεσμα. Για τις 9 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια της νέας Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού έχει εμβολιαστεί, όπως άλλωστε και το αντίστοιχο του προσωπικού στο Τμήμα Αιμοδοσίας.

Γ.Λ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=