Παράδειγμα προς μίμηση

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-26, 17:53:21
Παράδειγμα προς μίμηση

Πάνω από 40.000 μάσκες έχουν προσφέρει από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι σήμερα σε κοινωνικές δομές, ιδρύματα, καθώς και στο Νοσοκομείο Βόλου οι σύνδεσμοι κατεργασίας μετάλλου και ηλεκτρολόγων - εργοληπτών Μαγνησίας, μαζί με τους συλλόγους ζαχαροπλαστών, αγγειοπλαστών και ψυκτικών του νομού.

Χθες προσέφεραν ακόμη 5.000 μάσκες στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Βόλου, τη «Φλόγα», την Πυροσβεστική, το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο. Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να ενισχύουν με μάσκες, που είναι το σημαντικότερο αναλώσιμο υλικό στη μάχη κατά της πανδημίας, τις δομές του Βόλου που έχουν ανάγκη.

Παράλληλα, στέλνουν ηχηρό μήνυμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, ενώ κλείνουν τα αφτιά τους στις αιχμές εκπροσώπων κορυφαίων επαγγελματικών φορέων, ότι όλα αυτά γίνονται για τη δημοσιότητα.

Η ουσία είναι ότι σε περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης, κάποιοι επαγγελματίες βάζουν το χέρι στην τσέπη και βοηθούν όπου υπάρχει ανάγκη. Η προβολή ανάλογων προσπαθειών γίνεται κυρίως για να βρεθούν μιμητές, που με τη σειρά τους θα συνδράμουν στη συνολική προσπάθεια εξόδου από την κρίση της πανδημίας.

Γ.Λ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=